16 Comments

  1. lomaugustry
    lomaugustry ·

    Super photo great colours

  2. pearlgirl77
    pearlgirl77 ·

    @lomaugustry thanks!

  3. lomaugustry
    lomaugustry ·

    @pearlgirl77 how do you find be the exposure is using a newer automatic camera with a manual lens? I've been using my Nikon f5 with my petzval but I'm never sure of the exposure. Haven't seen any of my results yet.

  4. pearlgirl77
    pearlgirl77 ·

    @lomaugustry i set the camera on aperature - automaticmode.. so the time set's automatic... only my camera underexpose with the lens.. so i set on an ISO 400 the ISO on 100.

  5. lomaugustry
    lomaugustry ·

    @pearlgirl77 which aperture plate did you use ?

  6. pearlgirl77
    pearlgirl77 ·

    @lomaugustry i think 2.2 as mostly :P

  7. lomaugustry
    lomaugustry ·

    @pearlgirl77 I'm a bit worried about over/underexposure

  8. pearlgirl77
    pearlgirl77 ·

    @lomaugustry with other lenses the camera works fine?

  9. lomaugustry
    lomaugustry ·

    @pearlgirl77 yes but the meter doesn't work with manual lenses only with af lenses.

  10. pearlgirl77
    pearlgirl77 ·

    @lomaugustry oh.. this is really sad :( what is when you are using an external meter?

  11. murks
    murks ·

    Sehr schön. Muss dabei unweigerlich an Nick Cave "Where The Wild Roses Grow" denken. :-)

  12. pearlgirl77
    pearlgirl77 ·

    @murks Danke und ein sehr schöner Gedanke ;)

  13. lomaugustry
    lomaugustry ·

    @pearlgirl77 well I figured since you were using a canoneos that you would have the same problem.

  14. pearlgirl77
    pearlgirl77 ·

    @lomaugustry i only have underexposure.. but now i know i have to handle it..

  15. lomaugustry
    lomaugustry ·

    @pearlgirl77 we shall see I have to get my results back before I know how to compensate

  16. pearlgirl77
    pearlgirl77 ·

    @lomaugustry hope you find out how you have to handle it!

More photos by pearlgirl77