Rase gayat ngan roll pertama

selepas mengumpul duit untuk membeli camre film. aku berjaya jugak beli holga 135, pada asalnya, nak beli LC-A+, tapi apa kan daya, wang x mencukupi...
beli holga kat Jusco Tebrau, mahal nak mampus, tapi dah nak sgt, beli jerk ar...
try nak runding harga, tapi x dapat...
masa tuh, aku ajak kawan aku, fariq, g jusco tebrau, taman beli...
lepas beli, terus gerak dataran Johor Bahru.
start shot beberapa frame.
1 minggu dah abis kan 1 roll film...
ngan rasa yg lebih teruja, cuci ngan harapan, dapat tgk gambar yg cantik2...
dan hasil nya, wah, sgt2 best...
semenjak dari tuh, aksi2 bereksperiment bertambah2....
dan makin byk aku shot...

We’re fizzing with excitement to introduce our latest Kickstarter project: the Lomo’Instant Square. We’re talking about the world’s first analogue camera to produce square-format Instax pictures. It features a 95mm glass lens for super sharp photos, an advanced automatic mode that takes care of exposure, all of Lomography’s signature creative features — and a compact, foldable design. The Lomo’Instant Square has launched on Kickstarter. Come join the fun and back us on Kickstarter now to save up to 35% on the planned retail price, and scoop all sorts of extra treats. Be sure to snatch up the deals before they run out. Be there and be square!