This is your last chance to pre-order your Petzval Lens and get the special aperture plates included for free! With estimated delivery in August (or even sooner), don’t miss out on securing your picture perfect portrait lens!

Have an account? Login | New to Lomography? Register | Lab | Current Site:
What went wrong?

What went wrong?

Those are my first two shots with my "new" Polaroid 1000 (for SX-70 film). I used a Impossible Project Sx-70 film and i shot them in the afternoon, on a sunny day. Few seconds after i took them, the paper became dark blue. Another few seconds and became pink. About 5 minutes later i was able to see the objects (the dog and me shoting myself). Aboute 15minutes later the process stoped and there was no more alterations! I I take the picture from myself 24h ago and the picture from the dog 20 minutes ago. What went wrog? :( May you help me?

lightblue This photo was shot on film. Taken by lightblue with a Polaroid 1000 (SX-70) loaded with Polaroid SX-70 Impossible Project film in Lisbon, Portugal. These tags describe this photo: dog, animals, polaroid, sx-70, pink, color, and 1000. Date: 2011. Time: Afternoon. This photo can also be found in the album [Polaroid SX-70] First tries.

1 comment

  1. peebee

    peebee

    i like it like it is! But look try this link for clues to the problem? : http://support.the-impossible-project.com/entries/159773-what-s-wrong-with-my-px100-or-px70-film
    over 3 years ago · report as spam

Where is this?

Nearby popular photos – see more

Nearby LomoLocations