I used a 25 red filter because I forgot I had the 720 filter, duh

Photographer:
lomo_analogue_film
Uploaded:
2019-09-03
Camera:
Pentax K1000
Film:
Ilford SFX 200 (35mm)
Lens:
28mm Pentax
City:
New Castle
Country:
United States
Albums:
Ilford SFX 200 with red25 filter

9 Comments

  1. stereograph
    stereograph ·

    look again. i think it worked! there is that typical whitey halo iknow from that kind of pix.

  2. stereograph
    stereograph ·

    look again. i think it worked! there is that typical whitey halo iknow from that kind of pix.

  3. stereograph
  4. lomo_analogue_film
    lomo_analogue_film ·

    @stereograph If you say so. I guess mine does look like yours but I don’t know. I guess I was expecting more of a dramatic difference. I wanted white trees all together.

  5. stereograph
    stereograph ·

    @lomo_analogue_film its not from me its from @troch
    i never tried it yet but i find that theese kind of photos have a slightly different touch.
    i really like it.

  6. stereograph
    stereograph ·

    white trees, then its time for real IR. :-)

  7. lomo_analogue_film
    lomo_analogue_film ·

    @stereograph alas, it is no more. 😪

  8. hervinsyah
    hervinsyah ·

    whoa, thanks for the info. I think only infra red filter are suitable for this film. I have the same experience with you https://www.lomography.com/homes/hervinsyah/albums/2198232-… but mine was worse because I didn't use filter and at some shoot my fifty cent smart ass knowledge using yellow and green filter of horizon perfekt camera which obviously not worked =888 T_T

  9. lomo_analogue_film
    lomo_analogue_film ·

    @hervinsyah yes I see what you mean.

More photos by lomo_analogue_film