Perfekt First Roll

This is my first time trying The Horizon Perfekt. I love how this camera swing. I'm so lucky to have this camera :)

Photographer:
ekeupratama
Uploaded:
2018-05-27
Tags:
aeon carnival catedral fun mall mosque street weekend
Camera:
Horizon Perfekt (available in our shop)
Film:
Lomo CN400
City:
Jakarta
Country:
Indonesia
Albums:
Perfekt First Roll

18 Comments

  1. hervinsyah
    hervinsyah ·

    nu ieu A & SS na sabaraha keu? harade euy teu siga urg baheula awal2 over kabeh eh ayeuna over keneh sih haha

  2. ekeupratama
    ekeupratama ·

    @HERVINSYAH A;2.8 S; hilap euy..
    hehe nuhun kang ieu ge saya make lightmeter soalna

  3. ekeupratama
    ekeupratama ·

    @HERVINSYAH tah mun nu ieu saya teu yakin make fast speed atau slow speed, soalna nu ieu poek pisan teu siga cahaya indoor di mall kang

  4. hervinsyah
    hervinsyah ·

    Geus pasti slow speed (jarum k arah titik nu koneng) keu, fast mah moal katewak cahaya indoor. Hade keu lanjutkan haha

  5. ekeupratama
    ekeupratama ·

    @HERVINSYAH enya nya, slow speed.
    hehe siap hatur nuhun kang! tp emg si vf na teh paralax nya?

  6. hervinsyah
    hervinsyah ·

    Sawangsulna keu. Enya kamera keluaran lomography paralax kabeh vf na duka mun lca da teu boga hehe eh keu kumaha voucher teh jadina maneh meser naon?

  7. ekeupratama
    ekeupratama ·

    @HERVINSYAH soalna saya ngarasana nu bagian kanan na banyak masuk frame dibanding jeung di vf.
    haha encan euy kang, tp rencana mah meser film sih

  8. hervinsyah
    hervinsyah ·

    Meser cn we keu ameh ngke tiasa barter jeng lomo xpro urg 😂

  9. ekeupratama
    ekeupratama ·

    @HERVINSYAH rencana na sih cn400 135 kang.
    haha siap ngke berkabar weh

  10. hervinsyah
    hervinsyah ·

    Yaah cn400 mah urg geus wareg keu hihi aya stok nu sanes teu?

  11. ekeupratama
    ekeupratama ·

    @HERVINSYAH film 135 regular weh kang siga kcp 200, mun film 120 aya ektacolor160.
    Maco eagle aya keneh 2roll kitu

  12. hervinsyah
    hervinsyah ·

    Wah 👍 mun maneh daek urg barter lomo xpro200 120 urg sareng 1 ektacolor & 1 maco eagle kumaha keu?

  13. ekeupratama
    ekeupratama ·

    @HERVINSYAH boleh kang. Emg tos nepi film+Diana na?

  14. hervinsyah
    hervinsyah ·

    Ncan uy pdhl d situs tnt na hongkong24may bandung28may ngan urg aya keneh nyesa 1rol lomo xpro200 120 expired may2019

  15. ekeupratama
    ekeupratama ·

    @HERVINSYAH estimasina sabulan?
    oh siap kang, saya di bdg setelah tgl 10 juni kang

  16. hervinsyah
    hervinsyah ·

    Teu nepi keu soalna dikirmna ti hongkong. Meureun keur diparios heula di tnt indo atawa di bea cukai. Mun lomo instant urg eta tah nu bener2 lila aya meureun 2 bulan soalna dikirim ti austria. Siap ngke brkabar we cod an d mn

  17. captainfantastic
    captainfantastic ·

    wow, impressing picture. and impressing dialog. what did you discuss?

  18. ekeupratama
    ekeupratama ·

    @CAPTAINFANTASTIC thank you! it's about the camera setting. I forget the shutter speed in this lighting situation

More photos by ekeupratama