7 Comments

  1. ekeupratama
    ekeupratama ·

    fresh/expired?

  2. hervinsyah
    hervinsyah ·

    @ekeupratama expired April 2017 dibere na mah fresh keneh 2016 ngan urg we nu loba gaya hoyong moto nu mere na make film ieu berhubung karek tiasa panggih september kamari jadi ajah geus expired 5 sasih

  3. ekeupratama
    ekeupratama ·

    ari 5 bln mah kuduna masih alus kang, nyuci dmn?

  4. hervinsyah
    hervinsyah ·

    @ekeupratama enya eta aya bercak2 siga hasil film nu direbus tea ning filmsoup meureun kusabab kamari urg kahujanan? ah tapi asa teu tembus ka jero apan tas quiksilver urg tas anti air moal asup ka jero tas hahaha congkak padahal tas menang hadiah ti majalah surfing -_- di chandra foto keu

  5. ekeupratama
    ekeupratama ·

    setau saya mun kahujanan hungkul mah moal nanaon..
    tumben candra goreng, padahal mun ningali batur scan negatif asa alus2 wae.

  6. hervinsyah
    hervinsyah ·

    @ekeupratama speSIAL keur hervinSIAL meureun keu 😂 duh Kodak ektar 😢

  7. charliedontsurf
    charliedontsurf ·

    Lovely shot , gorgeous model