3 Comments

  1. hervinsyah
    hervinsyah ·

    kamari urg NDE (Near Death Experience) euy didieu https://www.youtube.com/watch?v=PbS7Hk2-FU8 geus pewe manjat ka tempat kameramen ujug2 disuntrukkeun ku gelombang moshing massa T_T geuning massa The SIGIT teh beringas euy jaba aya copet deui hahaha #feelingJompo

  2. fadjaradiputra
    fadjaradiputra ·

    @hervinsyah duh kade kang ah. yang pas kemaren launching Persib apa aja yang ilang? saya kalo sendirian di tempat rame gitu suka di depan posisi tasnya, dompet sama hape juga gak di saku celana, sok hariwang..

  3. hervinsyah
    hervinsyah ·

    haha enya jar kamari urg terlalu euforia essien tea geuning biasa na oge tas sok disimpen dipayuneun beuteung sih. bener2 euy kamari teu karaos. aya 3 sobekan duka kumaha carana bisa teu karaos kitu. untung (haha urg suna pisan kabeh disebat untung) na nu leungit ngan hp kusabab aya dompet oge diditu. ngan eta hp kado ti adi urg euy sedih pisan lah

More photos by fadjaradiputra