16 Comments

  1. ekeupratama
    ekeupratama ·

    kang, urg ka bangke gerbong di purwakarta ah

  2. hervinsyah
    hervinsyah ·

    @ekeupratama yu ngan eta mah kudu pas sinar panon poe na meh katingali warna warni bangkai gerbong na. kudu ngantosan usum halodo, jum'at kamari we urg mapay ti Bandung ka Padalarang poek pisan. eeh giliran geus di Padalarang langsung panas hareudang urg lapar pisan & teu mawa bekal, jadi ajah buru2 balik T_T

  3. ekeupratama
    ekeupratama ·

    weis kudu make film slide atuh nya haha
    naek kareta kang ka padalarng na?

  4. hervinsyah
    hervinsyah ·

    @ekeupratama mun nikon fm mah mendung ge hade meureun =p haha balik na keu urg nyepur. ti imah na urg mapay menyusuri rel ti bandara nepi ka statsion padalarang. dua kali urang teu ningali aya kareta ditukang, untung di gorowokan ku warga sekitar. bahaya death route memang. tadi na urg hayang ngudag jum'atan di mesjid ridwan kamil, ngan urg nepi ka pdl geus azan ya sudah solat di mesjid cakeut statsion pdl. eeh beres jum'atan urg lapar beudz & cuaca na panas hareudang, jadi aja urg putar balik k bdg. eh iya keu maneh meunang salam ti https://www.youtube.com/watch?v=JytiG2KwZYA & ti https://www.youtube.com/watch?v=s82Ct2iNkaU \m/

  5. ekeupratama
    ekeupratama ·

    tergantung sikon oge meren kang haha..
    aslina euy, mun bulan puasa masih kita teu haha
    eta nu poe minggu nya? hahaha
    poe sbt na hujan sih

  6. hervinsyah
    hervinsyah ·

    @ekeupratama poe sabtu na aya oge keu barongsay di sisieun jalan jensu urg ningali na koran pr T_T jir urg sok salah prediksi wae euy. sabtu na urg mapay ti imah ka cibadak nepi kaditu jam 1/2 10 sesuai flyer nu maneh share na fb jam 9:00 - 23:00 naon can aya nanaon haha jadi we urg lanjut ka braga. aya acara honda ngan goreng euy honda mah, alus keneh yamaha mun nyieun acara https://www.youtube.com/watch?v=-lLZIbPGLZU poe minggu na urg teu ningali atraksi barongsay anu lumpat dina palang tea gara2 urg ka cfd heula. sial na di cfd euweuh nanaon padahal keur tgl ngora T_T minggu sore na pawai barongsay ngan hujan, curiga hasil cinestil urg teu jadi euy

  7. ekeupratama
    ekeupratama ·

    aya kang, urg poe sbt jam 2an karek mulai pawaina, ngan girimis..
    hahaha make inestill 800? lebar atuh..
    geus dites pas malem2 filmna?

  8. hervinsyah
    hervinsyah ·

    @ekeupratama haha urg sanggeus solat zuhur sare heula di mesjid balkot nepi ka asar karek balik deui kaditu, ngan meunang https://www.youtube.com/watch?v=O38Ql2nsNjc peuting na urg panasaran keneh, hanjakal ngan meunang https://www.youtube.com/watch?v=K04X1kD0GPo minggu na karek meunang pawai barongsay na. ning di cibadak aya masjid haha urg kirang explore euy kuduna sabtu kamari teu kudu ka balkot T_T nu cap go meh cinestill 50 keu, cinestill 800 sabagian dipake basa mapay bdg-pdl, ayeuna tos diamankeun di lubitel ngantosan momen paling car free night atawa teras cikapundung di waktu malam. ngan nu cinestill 50 pas digulung ku urg kamari naha asa sakedeung nya padahal di cap go meh urg jepret leuwih ti 17 frame, pan kuduna lila mun digulung. curiga siga kaa 2015 roll na teu jalan dijerona gara2 disambung pake klise kosong ku urg, urg tea atuh kopet suropet teu hayang leungit 2 frame awal

  9. ekeupratama
    ekeupratama ·

    teras cikapundung mun peuting asa krg caang kang..
    btw tiket kareta ka purwakarta teh 70 rb nya?
    rek kaditu tp teu apal objek nu alus na nu dkt stasiun
    sabtu ayeuna rek kaditu moal?

  10. hervinsyah
    hervinsyah ·

    @ekeupratama justru eta santapan cinestill teh nu kirang caang www.lomography.de/search/photos?order=popular&query=mei… , mun caang teuing sima wong kar wai na moal katingali. wah hayang euy ngan urg keur batuk berdahak siga na mah moal cageur nepi ka sabtu. taroskeun we ka nu boga purwakarta @tiadipramiko

  11. tiadipramiko
    tiadipramiko ·

    Puguh kang @hervinsyab Hunting ka purwakarta kamari oge teu ngiring da bade nyusul sanggeus balik damel teh tos tinggaleun jauh jeung rombongan @ekeupratama ampun da hayang milu teh meni hese :')

  12. hervinsyah
    hervinsyah ·

    @tiadipramiko eh maneh teh lembur na di karawang atawa pwkt sih mik? haha urg poho deui. ciee geus jadi eksekutip muda euy ayeuna, eleh urg haha =p gawe dimana mik ente ayeuna?

  13. tiadipramiko
    tiadipramiko ·

    Lembur urang mah di karawang atuh kang @hervinsyah mun damel mah Purwakarta kang di PT. Lion Metal Works Tbk.
    Alhadulillah kang hehe...bisa aja ah hehe.. :D

  14. hervinsyah
    hervinsyah ·

    @tiadipramiko o enya euy si gyang karawang ciee modal kawin yeuh uhuy =p

  15. tiadipramiko
    tiadipramiko ·

    Ah teu goyang" teuing kang haha @hervinsyah ,,modal..hmmm ya bsa jadi seperti itulah kwkkw :D

  16. tiadipramiko
    tiadipramiko ·

    Ah teu goyang" teuing kang haha @hervinsyah ,,modal..hmmm ya bsa jadi seperti itulah kwkkw :D