3 Comments

  1. seladon
    seladon ·

    the green is the perfect colour for your emotions in this moment!

  2. hervinsyah
    hervinsyah ·

    @ekeupratama tah nu ieu keu 😥😢 seni abadi punya. Meureun lucky lab maneh di seni abadi & lucky lab urg di chandra 😂😂😂

  3. ekeupratama
    ekeupratama ·

    tp ieu mah masih era SA th 2013 lain anyar2 nycan didinya pan?

More photos by hervinsyah