We’re fizzing with excitement to introduce our latest Kickstarter project: the Lomo’Instant Square. We’re talking about the world’s first analogue camera to produce square-format Instax pictures. It features a 95mm glass lens for super sharp photos, an advanced automatic mode that takes care of exposure, all of Lomography’s signature creative features — and a compact, foldable design. The Lomo’Instant Square has launched on Kickstarter. Come join the fun and back us on Kickstarter now to save up to 35% on the planned retail price, and scoop all sorts of extra treats. Be sure to snatch up the deals before they run out. Be there and be square!

5 Comments

  1. gorics
    gorics ·

    класс!!!

  2. qrro
    qrro ·

    great

  3. nafamoss
    nafamoss ·

    А расскажи, пожалуйста, поподробнее, это Orwocolor NC19 и проявляли по с-41. В фотолабе или сам? У меня, просто, тоже есть одна катушка, и все не решаюсь отщелкать, не зная, как проявлять. Читала, что просто так в с-41 не проявить. А тут вот... :))

  4. happytea
    happytea ·

    @nafamoss Я проявлял в фотолабе. Что с с-41 обычно возникают проблемы у пленки orwo nc19 - это правда. Скорее всего это фотолаба мне такая попалась. И мне больше повезло, я не боялся экспериментировать, так как катушек несколько.

    www.lomography.com/homes/happytea/popular/photos/16935300
    В комментариях подробней про проявку описанно. Прочти мои комментарии и комментарии mcrstar.

  5. nafamoss
    nafamoss ·

    @happytea агааа, понятно. Тогда, пожалуй, пока повременю снова)) Спасибо!