Diana F+ Mr. Pink Sleutelhanger!

De schattige kleine Diana F+ Mr. Pink Sleutelhanger is een miniatuur van haar grote zus. Nu kun je haar écht overal mee naartoe nemen!

Nog niet zo lang geleden bestelde ik met gebruik van mijn piggies wat dingen uit de Lomography online winkel.

Het was niet makkelijk om te kiezen uit de kleuren sleutelhangers, maar uiteindelijk ging ik voor de Chrome, de Mr Pink en de CMYK versies van de sleutelhangers.

Mijn DHL-pakje van Lomography kwam al binnen 2 werkdagen (ja, het gaat altijd zo snel! Dank je Lomography!) met als inhoud wat fotorolletjes, de Vienna Lomography City Guide die ik altijd al wilde hebben, en natuurlijk de sleutelhangers!

Hier een close-up van de Diana F+ Mr. Pink Keychain:

Pretty in (Hot) Pink!

De kleuren waren levendiger dan ik verwacht had naar aanleiding van de foto’s op de website, maar geen klachten daarover!

De sleutelhangers zijn gemaakt van plastic, maar ze komen niet goedkoop of gammel over. Ze zaten in blikjes met een opdruk van de sleutelhanger die erin zat.

De enige klacht die ik heb is dat de haakjes die erbij zaten te klein zijn om ze aan de meeste ritssluitingen te hangen. Maar geen zorgen, je kan er altijd een koordje aan knopen en ’m daarmee bevestigen.

Your favourite Lomographic cameras have been turned into miniature keychains! Use them as a conventional keychain, or let them dangle from your mobile phone, camera, or purse as a cool accessory! Lubitel 166+, LC-A+, Diana F+, and Fisheye No.2 keychains are available in the Lomography Online Shop.

written by jcyx243 on 2011-09-12 #gear #review #camera #lomography #netherlands #diana-f #dutch #holland #accessoire #nld #mr-pink #schattig #gebruikers-recensie #seutelhanger

More Interesting Articles