Jouw Amsterdam LomoWall wedstrijd

3

Dames en heren, op 13 September gaat de Lomography Gallery Store Amsterdam open en dat willen we vieren in stijl. Voeg een LomoWall toe aan onze rumble die geïnspireerd is door je liefde voor Amsterdam – je kunt Piggies winnen en je wall zal getoond worden op de voorpagina van Lomography.com!

Credits: paramir

Volgende week gaat onze eerste Lomography Gallery Store in Nederland open en we kunnen onze opwinding bijna niet bedwingen! Om ons voor te bereiden op het Nederlandse plezier, vragen we jullie om voor deze competitie een LomoWall te maken die geïnspireerd is op Amsterdam, en de link hieronder posten. Onze favoriete wall-maker wint 10 Piggies die hij/zij kan besteden in de Lomography Online Shop. Zijn of haar wall wordt tevens geplaatst op de cover van Lomography.com – hoe cool is dat! Je hebt alleen niet veel tijd om je Nederlandse wall te maken, de rumble eindigt maandag, dus aan de slag kinderen!

Heb je nog nooit een LomoWall gemaakt? Check dan gauw deze video om te zien hoe het werkt!

Wedstrijd details:

  • Prijs: 1 winnaar van 10 Piggies en de LomoWall wordt getoond op de Lomography cover.
  • Film/Camera Type: Iedere foto die niet digitaal is gemanipuleerd of bewerkt. Foto’s hoeven niet in Amsterdam te zijn genomen, maar houd aub wel het Amsterdamse thema in gedachten.
  • Plaats de link naar jouw LomoWall in een comment in *dit Engelstalige artikel* van deze wedstrijd.
  • Deadline: 12 September 2011

Lomography Gallery Store Amsterdam

*Grand Opening 13 September*

Lomography Gallery Store Amsterdam, Herengracht 298, 1016 BX Amsterdam

Het feest is AAN vanaf 20u en zal rond middernacht eindigen. Kom ook langs en feest gezellig met ons mee. Neem een kijkje in het gehele pand, drink lokaal gebrouwen Amsterdamse biertjes, ijskoude Russische wodka, maak kennis met onze lovely lomo staff én onze speciale en exclusieve BN’er ‘uit het verleden’. Geniet van een prachtig akoestisch optreden van de gypsy band Flageolet en doe je voetjes van de vloer op de funky beats van DJ’s Mr. Zoe, Taco Fett & Heinisfein.

written by tomas_bates on 2011-09-06 #news #lomowall #gallery #competition #rumble #opening #store #lomography #amsterdam #netherlands #dutch #holland #nld
translated by yaszel

More Interesting Articles