Under Construction #3 - nog 7 nachtjes slapen

Eén ding is zeker – time flies! De start van de zoektocht naar een geschikt pand voelt als de dag van gisteren. Nu hoeven we nog maar 7 nachtjes te slapen en dan gaan de deuren van onze Lomography Gallery Store Amsterdam open! Bij deze de laatste blogpost in de “Under Construction”-serie. Enjoy!

Ja, we kunnen stellen dat we zeer aardig op schema liggen. De verbouwing/renovatie is achter de rug en al het lakwerk in de winkel ziet er shiny uit.

De schilders hebben netjes hun werk gedaan! Nu is het tijd om de boel in te gaan richten. Hopla – schilders verhuizen weer naar hun eigen ‘house’ en nemen hun hondje natuurlijk gezellig mee :).

Ons hoofdkantoor in Wenen heeft een architect laten overkomen om de stellages, displays etc op te bouwen, zodat wij asap de producten kunnen plaatsen. Top gozer, werkt zich helemaal stuk en houdt heel erg van foto’s.

Ondertussen knalt de aannemer nog wat fraaie PAR lampen aan het plafond zodat alle camera’s er straks prachtig verlicht bij staan, eten wij gezellig broodjes in de zon op de stoep en halen we koffie’tjes bij onze buurvrouwe Noortje van de Kaldi.

De eerste grote ‘opbouwklus’ was de LomoWall. Duizenden foto’s kregen we ingestuurd tijdens de Amsterdam LomoWall Competition en nu is hij eindelijk af! Check hier Marloes en Willem uiterst secuur hun werk doen:

De komende dagen staan in teken van de spreekwoordelijke puntjes op de i én natuurlijk het voorbereiden van de Grand Opening Party. We hebben er ontzettend veel zin in en hopen jullie allemaal volgende week te zien! Kom je ook? R.S.V.P. dan zsm door een e-mail te sturen naar shop.amsterdam@lomography.com. Dan zetten wij je op de gastenlijst. Deuren gaan om 20h open!

Alrighty, back to work. D’r is nog een hoop te doen!

Lomografische groetjes vanuit de 9 straatjes,
Team Lomography Nederland

written by mrmaart on 2011-09-06 #news #horizon #netherlands #lgs #nederland #dutch #holland #lomolab #nld #jordaan #lc-wide #lomography-gallery-store-amsterdam #grachtenpand #negen-straatjes #herengracht #wolvenstraat #amsterdam-opening #bouwvakkers #aannemers #badkamer

More Interesting Articles