Analoge 'Love is in the air' met de Diana Mini

(Analoge) liefde hangt echt in de lucht voor mij met deze camera. De blauwe tinten, de wolken, echt prachtig! Je hebt geen eerlijker weer nodig dan dit!

Ik kreeg mijn Diana Mini Love Is in the Air als een cadeau van een groep vrienden. Het was de eerste Lomography camera die ik ooit had, en dat was voor mij het begin van analoge liefde.

De wolken en de blauwe tinten van de camera zorgden dat ik met heel mijn hart verliefd werd op de camera. Mijn vrienden waren niet vergeten dat ik gek ben op de kleur blauw! Eigenlijk is mijn lievelingskleur meer een turkooistint, maar een blauwe lucht met witte wolken doet het zeker ook goed voor me.

De camera voelt best hard aan, terwijl hij weinig weegt en van plastic gemaakt is. Ik stopte ’m wel eens in mijn tas met een aantal andere harde dingen en hij is nooit beschadigd.

Met de flitser is dat wat lastig. Er zitten nog geen krassen op, maar het glimmende oppervlak van de flitser ziet eruit alsof het gevoelig is voor krassen.
Ik raad aan om de flitser niet mee te nemen als je op stap gaat met de Diana mini als het mooi weer is, omdat je ’m dan toch niet nodig hebt.

De helderheid van de blauwe camera is meer dan genoeg voor de mooie weersomstandigheden die erop afgebeeld staan, witte pluizige wolken tegen de achtergrond van een azuurblauwe lucht!

Graag wil ik nog even opmerken dat ik helemaal verliefd ben op de spontaniteit van de dubbele rechthoekige afdrukken, maar tegelijkertijd ben ik ook gek op de sterke vorm van de volledig vierkante foto’s!

Hier zijn wat foto’s die ik gemaakt heb met mijn “Diana Mini Love Is in the Air” (met analoge liefde!):

De Diana Mini Love is in the Air is een speciale Valentijnseditie van de Diana Mini. Bereid je voor om compleet versteld te staan, want deze camera kan dromerige half-frames schieten, maar ook vierkante foto’s, allemaal met 35mm-film! Word verliefd op de Diana Mini Love is in the Air here.

written by jcyx243 on 2011-09-14 #gear #blue #review #camera #mini #lomography #netherlands #diana #dutch #holland #diana-mini #agfa-vista-200 #user-review #requested #love-is-in-the-air #nld
translated by kaatjeka

More Interesting Articles