De goedkoopste, meest roze, meest glimmende camera ooit!

Dit is mijn recensie van een camera die ik bij het bekende Engelse warenhuis Woolworths had gekocht. Hun hele collectie stond voor spotprijzen te koop omdat de winkelketen door de recessie moest sluiten. Met de prijs van één euro (inclusief een 400 ISO fotorolletje), is dit de goedkoopste camera die ik ooit heb gekocht. De resultaten waren niet altijd goed, maar wel heel bijzonder!

Credits: kneehigh85

Ik heb de camera online gevonden toen Woolworths ging sluiten en ze een grote uitverkoop hielden. Omdat de camera er zo grappig uit zag, er een gratis rolletje bij geleverd werd en ik geen verzendkosten hoefde te betalen, moest ik hem wel kopen. Toen hij geleverd werd, was ik wel een beetje verbaasd over de neutrale verpakking. Er stond alleen ‘35mm camera’ op de verpakking waardoor ik naar de overige details van de camera maar moest raden. Ik heb er meteen een fotorolletje in gedaan maar het heeft maanden geduurd voor hij vol was en ik hem liet ontwikkelen. Ik was echt heel erg blij met het resultaat! De lens is erg helder en de camera maakt daardoor hele scherpe foto’s!

Ze verkopen nu precies dezelfde camera’s op een site die tradeage.com heet en daar zijn ze ongeveer 12 euro. Ze omschrijven de camera daar als een “Lomo Style Barbie Sweet Heart 35mm Camera.”

Credits: kneehigh85

De camera werkt heel simpel. Het is eigenlijk gewoon richten en een foto maken. Hij heeft wel een beetje een grof design maar hij weegt heel weinig. Wat wel irritant is, is dat hij een ratelend geluid maakt. Ik was in heel erg tevreden met de resultaten en ik zal hem zeker vaker gaan gebruiken. Met de camera heb ik namelijk ook mijn populairste foto gemaakt, namelijk deze:

Credits: kneehigh85

written by kneehigh85 on 2011-09-05 #gear #pink #plastic #review #children #shiny #stars #hearts #plastic-camera #lomography #bubble #netherlands #nederland #dutch #holland #roze #film-camera #glitters #user-review #nld #kinderen #recensie #rattle #hartjes #sterretjes #glimmend #glinsterend
translated by marissa

More Interesting Articles