Mijn hond Izzie

Drie jaar geleden kreeg ik van mijn moeder een kleine, bruine puppy! Tegenwoordig is Izzie nog net zo gek als de dag dat ik haar kreeg..

We hebben Izzie gekocht van een familie bij ons in de buurt. Ze komt uit het laatste nestje van de moederhond, die nu te oud is om mee te fokken. Izzie is een Boykin Spaniel, dit is een jachthond waarvan de roots in South Carolina liggen. Het ras is klein genoeg om met een boot mee te gaan om op watervogels te jagen.

Als een jachthond heeft Izzie erg veel energie wanneer ik met haar speel, maar het gekke is dat ze het liefst de hele dag binnen te slapen. Mijn moeder volgt al ruim een jaar een behendigheidscursus met haar, waardoor Izzie erg soepel beweegt en onwijs hoog kan springen. Ze wil niet altijd luisteren, maar het is een erg lieve hond waar ik veel van houd.

Izzie is bang voor onweer, houdt van kip en is het gelukkigst wanneer ze in de tuin van mijn ouders achter een bal aan mag rennen.

Ik fotografeer haar erg vaak omdat haar onuitputbare energie mij blijft fascineren. Hieronder kan je wat foto’s zien uit de periode 2009-2011. Snap je nu waarom ik zoveel van haar houd?

De foto’s zijn gemaakt met de Lomography SuperSampler, Holga 120FN, Holga 135TIM, Yashica Mat 124G, Kodak Retina IIc, Lomography Fisheye No. 2, en Polaroid OneStep Closeup.

written by nation_of_pomation on 2011-08-29 #animal #lifestyle #medium-format #120 #35mm #dog #pet #chien #puppy #polaroid #lomography #supersampler #netherlands #holga #fisheye #perro #nederland #dutch #holland #analogue-lifestyle #perrito #hond #requested #nld #huisdier
translated by marissa

More Interesting Articles