Wat zit er in jouw (camera)tas?

Veel mensen zijn benieuwd naar de inhoud van iemands tas. Maar ben jij ook zo nieuwsgierig naar wat in iemands cameratas zit? Er is nu een website om je nieuwsgierigheid te bevredigen. Ze verzamelen foto’s en video’s van fotografen en hun (vaak analoge) gereedschap.

We zijn allemaal bekend met dat nieuwsgierige gevoel wanneer je een mede-lomograaf ziet. Wat zou diegene in zijn tas hebben? Om alvast in de stemming te komen voor Wereld Fotografiedag, kan je een blik werpen op de website die gemaakt is om onze honger te stillen. Hier vind je meer dan genoeg foto’s en filmpjes van zowel beginnende als gevestigde fotografen en hun kostbare bezittingen.

Foto’s via Camera Bag TV

De website CameraBag.TV is opgericht als verzamelplaats voor fotografen en camera’s. Naast foto’s zijn er ook video’s te bekijken waarin fotografen meer vertellen over hun verzameling, fotografiestijl, lievelingscamera en bijvoorbeeld de mooiste foto die ze ooit hebben gemaakt. Het is een bijzondere plek waar fotografieliefhebbers interessante dingen kunnen leren van professionals en waar beginners hun werk kunnen promoten.

Foto’s via Camera Bag TV

Hoe zit het met jou? Wat zit er in jouw cameratas? Deel het! Vertel wat meer over jouw collectie door hier te reageren.

written by plasticpopsicle on 2011-08-22 #lifestyle #analogue #cameras #netherlands #camera-bag #nederland #dutch #holland #analogue-cameras #film-photography #nld #tas #world-photography-day #cameratas
translated by marissa

More Interesting Articles