Regelwijziging in het verzilveren van Piggy Points

3

Met nóg meer mogelijkheden om piggies te verdienen en iedere week de beste aanbiedingen in de Lomography Online Shop, is het moment aangebroken dat we een hele moeilijke beslissing moesten nemen. Een beslissing omtrent de regels van het verzilveren van Piggy Points. Wees niet bang, de nieuwe regel gaat pas vanaf 19 augustus in, en er zullen nog steeds eindeloos veel mogelijkheden en shop aanbiedingen in de toekomst blijven komen! Lees gauw verder voor alle details….

Credits: natalieerachel

Lang lang geleden hadden we slechts 1 wedstrijd per dag lopen, en natuurlijk de LomoHome van de dag. In die tijd waren er slechts een paar manieren om Piggy Points. te verdienen. Vandaag de dag is dat wel ff anders. Jullie community leden kunnen op talloze manieren die felbegeerde Piggies verdienen!

Echter, als gevolg van al deze verschillende manieren waarmee je Piggies kunt verdienen, zijn we genoodzaakt om óf het aantal Piggies dat je kan verdienen te laten afnemen, óf de regels voor het verzilveren van Piggies te wijzigen. We hopen dat iedereen uit de community begrijpt dat we voor de laatste optie gekozen hebben. Hiermee kan iedereen nog steeds eindeloos Piggies verdienen. En daarom zijn de nieuwe Piggy verzilverregels per 19 augustus van toepassing in de Online Shop:

 • Maximaal 10 Piggies kunnen verzilverd worden bij bestellingen met een subtotaal van 25–49.99 EUR/USD/GBP
 • Maximaal 20 Piggies kunnen verzilverd worden bij bestellingen met een subtotaal van 50–74.99 EUR/USD/GBP
 • Maximaal 35 Piggies kunnen verzilverd worden bij bestellingen met een subtotaal van 75–99.99 EUR/USD/GBP
 • Maximaal 50 Piggies kunnen verzilverd worden bij bestellingen met een subtotaal van 100–149.99 EUR/USD/GBP
 • Maximaal 75 Piggies kunnen verzilverd worden bij bestellingen met een subtotaal van 150–199.99 EUR/USD/GBP
 • Bij bestellingen boven de 200 EUR/USD/GBP mag je zo veel Piggies verzilveren als je zelf wilt

Zoals je ziet kan je bij deze nieuwe regels nog steeds evenveel Piggies verdienen als voorheen, én bij bestellingen boven de 200 EUR/USD/GBP mag je zoveel mogelijk Piggies verzilveren. Er zijn zoveel verschillende manieren om Piggies te verdienen, waardoor we eigenlijk alleen de regels van het verzilveren moesten aanpassen. We wilden jullie op voorhand inlichten over deze nieuwe regel en daarmee de kans geven om je Piggies nog te verzilveren volgens het oude systeem.

Daarnaast willen we jullie nog even attenderen op de nieuwste wekelijkse aanbiedingen in onze Online Shop. We hebben onlangs de verzendkosten verlaagd en de Zomerse Shipping Deal geïntroduceerd. Oh, voordat we het vergeten – de Summer Retail Therapy loopt nog tot maandag 15 augustus!

Last but zeker not least willen we al die mensen bedanken die medeverantwoordelijk zijn voor het feit dat de Lomography Community zo’n ontzettend geweldige plek is. We vinden het te gek om jullie al het moois van Lomography te kunnen geven, zoals: gratis onbeperkt foto’s uploaden, een eindeloos groeiend magazine bomvol waanzinnige content en een plek waar interactie tussen like-minden people ontstaat. We zullen er alles aan doen om jullie – ook in de toekomst – de beste analoge mogelijkheden en deals te kunnen aanbieden!

Lees hier meer over de Piggy Points

written by tomas_bates on 2011-08-12 #news #piggies #piggy-points #lomography #online-shop #news #changes #wijzigingen #verzilveren
translated by mrmaart

3 Comments

 1. mibo
  mibo ·

  Het is me nog volledig duidelijk. Je zegt: "Maximaal 10 Piggies kunnen verzilverd worden bij bestellingen met een subtotaal van 25–49.99 EUR/USD/GBP" wordt deze 25-49.99 EUR berekent voor of na de aftrek van de piggies?

 2. mrmaart
  mrmaart ·

  Zodra je een bestelling plaats met een subtotaal tusen 25-49,99 EUR mag je max 10 piggies gebruiken om te verzilveren. enzovoorts...

 3. mrmaart
  mrmaart ·

  ...dus 25-49,99 EUR als subtotaal vóór de aftrek van de piggies!

More Interesting Articles