LC-Wide + instant back + colorsplash = een bizarre combinatie!

Volgens mij is er nog geen artikel geschreven over het combineren van een flitser met de LC-A+/LC-Wide instant back. Of heb ik die simpelweg gemist? Ik was in ieder geval erg benieuwd naar het resultaat..

Met een colorsplash flitser en je LC-Wide gecombineerd met de instant back maak je wilde kleuren en bijzondere effecten.

Door te flitsen met de kleurenfilters krijg je waarschijnlijk resultaten die je niet verwacht en de foto’s zullen vaak vreemd, maar erg grappig zijn. De foto hieronder bijvoorbeeld heb ik gemaakt door de blauwe filter te gebruiken. Op de één of andere manier heeft de foto een felgele gloed, precies in het midden gekregen. Onverwachte resultaten verzekerd!

Probeer dubbele belichtingen te maken en verschillende kleurenfilters te gebruiken. Een ‘saaie’ foto kan hierdoor heel bijzonder worden!

De Lomo LC-Wide is uitgerust met de nieuw ontwikkelde 17mm Minigon Ultra-Wide Angle lens. Deze wonderlijke 35mm camera is je perfecte maatje als je op foto-expeditie gaat. Opvallende kleuren, verbazingwekkende verzadiging, enorme contrasten – de Lomo LC-Wide heeft het allemaal.Bovendien is deze camera erg veelzijdig: je hebt keuze uit maar liefst drie beeldformaten. Met de LC-Wide, nu verkrijgbaar in onze Shop, zal je fotografische ervaring nooit meer hetzelfde zijn.

Zou het niet geweldig zijn als je al die effecten van de Lomo LC-A of LC-Wide meteen zou kunnen zien? Nu kan het, met de LC-A Instant Back+! Je foto’s worden direct ontwikkeld met de LC-A Instant Back+.

written by ndroo on 2011-08-15 #gear #tutorials #instax #camera #experiment #wide #tipster #colorsplash #netherlands #instant-back #nederland #dutch #holland #kleuren #nld #lc-wide #lc-w #flitser

More Interesting Articles