Handige tip: draag je zonnebril!

1

Het is zomer! Dat betekent zon, zonnebrillen en Lomography! Maar heb je er al eens aan gedacht deze dingen te combineren?

Ik geniet van de zomer, maar soms krijg ik door de felle zon last van mijn ogen. Op dit soort momenten ben ik altijd erg blij met mijn zonnebril. Ik hou ervan hoe de kleuren veranderen door de glazen van mijn zonnebril. Opeens kwam ik op zo’n zomerdag dan ook op het idee om mijn zonnebril als accessoire voor mijn Diana Mini te gebruiken. Hoog tijd om te experimenteren!

Benodigdheden:

  • je handen (om je zonnebril mee vast te houden en de foto mee te maken)
  • een zonnebril
  • en een lomo-camera.

Bedek dan je Diana Mini-lens met je zonnebril en maak een foto!

Hier zijn mijn resultaten:

Credits: pete

Gemakkelijk toch? Probeer verschillende zonnebrillen uit voor verrassende resultaten. Kijk wel uit met je vingers! Die hoeven niet op de foto..

Veel lomo-plezier!

De Diana Mini is het ultracompacte kleine zusje van de Diana F+. Met deze camera maak je soft-focus, lo-fi foto’s op 35mm en wissel je makkelijk tussen vierkant en half-formaat shots. Koop nu je eigenn Diana Mini!

written by pete on 2011-08-15 #gear #tutorials #summer #sun #sunglasses #tipster #decoration #netherlands #nederland #dutch #holland #diana-mini #quickie-tipster #zomer #zon #overbelicht #nld #gupexperiment #zonnebril
translated by marissa

One Comment

  1. joirx
    joirx ·

    Nice! Jammer dat de afgelopen maanden niet zo zonnig waren. Maar zal 't onthouden voor een zonniger moment :)

More Interesting Articles