De geweldige Diana F+ flitser!

Dit is hèt accessoire voor je Diana F+ die je foto ten alle tijden kan redden. Dankzij de flitser maak ik me geen zorgen meer over mijn fotoresultaat en flits ik er kleurig dag en nacht op los. Oftewel, een onmisbaar accessoire.

Ik maakte kennis met de wereld van Lomography doordat ik de Diana F+ kocht. Ik twijfelde nog even of ik de Diana met of zonder flitser zou kopen, aangezien het flink wat scheelde qua prijs. Uiteindelijk koos ik voor de Diana met flitser en daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. Zonder de flitser kun je alsnog leuke lomo-effecten bereiken met diafilms en crossprocessen, maar je mist ook veel leuke opties.

Zo heb ik vaak gewoon geen geld voor bijzondere diafilms of zijn ze net overal uitverkocht. Bij een normaal fotorolletje vind ik de kleuren te saai waardoor ik op zo’n moment maar al te blij ben met mijn Diana F+ flitser en de bijgeleverde kleurenfilters! Als ik hiermee close-up foto’s maak krijg ik alsnog foto’s met de levendige kleuren waar ik zo van hou.

Fotografeer je op een bewolkte dag? Flits! Fotograaf je ’s avonds? Geen twijfel mogelijk… Flits!! Wanneer je het fotograferen niet meer ziet zitten.. Flits!!

Deze Diana+ Flash heeft al het goede van het origineel behouden: een dubbele bevestigings-pin en het kleine gloeiende lampje dat je vertelt wanneer je klaar bent om te flitsen. De “Diana Plug” plug je direct in de camera, waarna je flitser direct contact maakt met de sluiter. Met de gekleurde gelfilters kan je je onderwerp kleurrijk op de foto zetten – zowel overdag als ’s nachts! Koop nu je eigen Diana F+ Flash.

written by sprofishgel on 2011-08-15 #gear #review #colors #filters #120mm #flash #lomography #netherlands #diana #nightshots #nederland #dutch #holland #user-review #donker #kleuren #nld #flits #cloudyshots #kleurenfilters #flitser #bewolkt #nachtfotografie
translated by marissa

More Interesting Articles