Under Construction #2 - de onthulling van het adres

12

Blogpost nummer 2 in de serie! De tijd vliegt voorbij, maar gelukkig maken we flinke stappen. Wil je weten wat voor stappen? En ben je benieuwd naar het geheime adres van onze aankomende Lomography Gallery Store? Lees dan gauw verder!

Waar we 2 weken geleden nog op zoek waren naar de juiste aannemer, wordt er inmiddels full pull geklust. Een team van 5 sterke jongens schuren, slopen, timmeren, verven en stuken zich een end in de rondte. Met bouncende 538 muziek op de achtergrond – das dan weer jammer :p – en glurende toeristen door de kier van de deur, proberen wij alles de komende weken helemaal klaar te maken voor de Grand Opening van de Lomography Gallery Store Amsterdam!

Alleen denken jullie natuurlijk nu – ja leuk allemaal, die geblindeerde ramen en die updates van de verbouwing, maar wanneer gaan jullie nou eens eindelijk die locatie bekend maken?! Nou, gelijk hebben jullie. Het begint namelijk al bijzonder lastig te worden om het geheim te houden. Op de nieuwe facebookpagina van de Lomography Gallery Store Amsterdam heeft iemand de locatie inmiddels ook al geraden. De foto van de eerste blogpost was kennelijk overduidelijk. De echte opletters onder jullie hebben wellicht ook al gezien dat het adres zelfs in het embassy logo (profielfoto) van de store beschreven staat! Piepklein, dat wel, maar het staat er echt. Met andere woorden, we kunnen dit geheim niet langer meer voor ons houden. Dus bij deze de onthulling…

trom geroffel svp….rampadampadam…..dank je wel….

Het adres van de Lomography Gallery Store in Amsterdam = *Herengracht 298*

YES! Je leest en ziet het goed. De Lomography Gallery Store komt op de enige echte Herengracht en midden in de gezellige 9 straatjes. In een prachtig oud grachtenpand uit 1890 op de hoek van de Wolvenstraat. En guess what, we hebben maar liefst het HELE pand tot onze beschikking voor maximaal Lomography plezier! Ons team architecten hebben een uitgebreid plan gemaakt om iedere ruimte een eigen concept te geven. Uiteraard een uitgebreide winkelruimte (begane grond en 1e verdieping), galerie/expo ruimte, een ruimte voor workshops + evenementen en natuurlijk een ruimte voor ons eigen kantoor.

…en dat is nog niet eens alles, want want het pand heeft ook nog een king ass badkamer over die uiteraard zijn functie als badkamer zal verliezen. Het plan is om hier ons eigen LomoLab te gaan bouwen. Dé plek om je al lomo foto’s te ontwikkelen én af te drukken op ieder willekeurig formaat. Precies, geen gezeur meer met fotolabs die je Spinner, Sprocket Rocket of Horizon films door midden knippen en niet kunnen printen omdat ze niet bekend zijn met het formaat. Maar helaas hebben we op dit moment nog geen concrete planning wanneer het LomoLab klaar zal zijn. Zodra we hier meer over weten, zullen we dit uiteraard groots aankondigen. Voorlopig dus toch nog even naar je lokale fotolabje :).

Last but not least – geloof het of niet, maar we zijn nog steeds op zoek naar een geschikte stagiaire voor PR en Online marketing activiteiten. Ben jij student aan de Hogeschool of Universiteit en volg je een opleiding in de hoek van arts, literatuur, communicatie en media? Zoek jij een uitdagende stage bij een internationaal erkend bedrijf om jezelf verder te ontwikkelen als professional? Check dan nu onze vacature en solliciteer meteen! Het betreft een fulltime stage met stagevergoeding van € 300,- per maand. Zoek je zelf geen stage maar weet je iemand die misschien interesse heeft in deze buitenkans? Stuur de link door en spread the word!

Back to work now… eens kijken of die bouwvakkers de boel hier een beetje heel houden :). Hopelijk hebben we de volgende keer meer informatie over de Grand Opening Party! Wil je stiekem ook even gluren in de nieuwe winkel? Fiets dan gewoon even langs en have a sneaky preview van wat komen gaat!


Team Lomography Nederland

written by mrmaart on 2011-08-11 #news #horizon #netherlands #lgs #nederland #dutch #holland #nld #jordaan #lomography-gallery-store-amsterdam #grachtenpand #negen-straatjes #herengracht #wolvenstraat #amsterdam-opening #bouwvakkers #aannemers #badkamer #lomolab-lc-wide

12 Comments

 1. lomojoekie
  lomojoekie ·

  JAAAAAAAAAA!!!!!! It a dream come true!

 2. annik_a
  annik_a ·

  Jippy! Dat is voor mij minder dan 5 minuutjes fietsen! Ik had al gezien dat het pand leegstond, superplek!!

 3. basch75
  basch75 ·

  shalalalalala....

 4. graefin
  graefin ·

  I only understand half of it but: YEAAAH!

 5. yarah
  yarah ·

  jeeeej Super leuk! En MET fotolab!!! Nog leuker :D

 6. marissa
  marissa ·

  Woow, supertoffe locatie èn fotolab! Goed bezig!!

 7. -alia-
  -alia- ·

  Yeahh the fotolab it's a great thing! Goed gedaan team Lomography Nederland ^.^

 8. spoeker
  spoeker ·

  looks great! Can't wait to visit you in Amsterdam, combined with a lovely concert at Paradiso or Melkweg perhaps :)

 9. elvis
  elvis ·

  Joehoe!! Da's maar drie ( 3 ) uurtjes rijden van bij ons !!! :-)

 10. miss_maha
  miss_maha ·

  Niiice! Super mooi pand. Ik verwacht de vetste grand opening ever!

 11. marjanbuning
  marjanbuning ·

  te gek

 12. mathijs-luijten
  mathijs-luijten ·

  Ik kom so wee so naar de grand opening!

More Interesting Articles