Let's shoot Lomowall

1

Op 11, 12, 13 & 14 augustus zal tijdens het Zomerparkfeest in Venlo een LomoWall gecreëerd worden uit foto’s geschoten op het festival. Dit jaar vindt het festival voor de 35ste keer plaats in het Juliana Park in Venlo (op loopafstand van het station). Kom jij ook? Dan is de kans groot dat je foto’s op de LomoWall terecht komen.

Het Zomerparkfeest is een gratis toegankelijk vierdaags cultuurfestival in het Julianapark in Venlo. Met ruim 80.000 bezoekers over vier dagen en een programma met ruim 100 acts is het bovendien een van de grootste Nederlandse festivals in zijn soort. Het zwaartepunt van de programmering ligt op muziek in alle genres. Daarnaast zijn er voorstellingen op het gebied van dans, theater, mode, film, literatuur, beeldende kunst en wetenschap. Het Zomerparkfeest is een zomerse cultuurcocktail van formaat die Venlo op de kaart zet. Al 35 jaar lang! Highlights uit het programma van deze editie zijn o.a. Go back to the zoo, Krach, The black atlantic, Alamo race track, Imca Marina (uhm), Lola kite, Dazzled kid, Jack master en nog veel meer. Het thema van het Zomerparkfeest (ZPF) 2011 is “Let’s Play!” Ons LomoWall project heeft de naam Let’s Shoot Lomowall! meegekregen. Over het thema zegt de organisatie zelf het volgende# (naar beneden scrollen naar nieuws van 05-07-2011).

Wanneer?
Het festival vindt plaats op 11, 12, 13 & 14 augustus aanstaande. De aanvangstijden zijn op donderdag en vrijdag 19.00 uur, op zaterdag 14.00 uur en op zondag 11.00 uur. Het festival wordt gehouden in het Julianapark dat op nog geen 100 meter afstand van het centraal station van Venlo ligt. Kan niet missen.

Meedoen?
Dat kan! Kom op 11, 12, 13 & 14 augustus naar het Zomerparkfeest in Venlo om te genieten en foto’s te maken. Rolletjes kunnen bij ons ingeleverd worden, wij laten deze ontwikkelen en afdrukken en de beste shots komen dan op de (groeiende) LomoWall te hangen. De negatieven krijg je uiteraard weer terug. Het enige daarbij is dat de foto’s op twee momenten (elke dag) worden toegevoegd aan de LomoWall, waardoor de kans bestaat dat de foto’s pas de volgende dag te bezichtigen zijn. Alsmede het retourneren van de negatieven. Er kunnen alleen 35mm rolletjes worden ontwikkeld; zwart/wit is niet mogelijk en dia rolletjes kunnen alleen ontwikkeld worden in C41 chemicaliën (crossen!). En uiteraard komen alleen foto’s van het Zomerparkfeest op de LomoWall.

written by jjgvanaerle on 2011-08-09 #news #party #music #event #festival #lomowall #dutch #feest #venlo

One Comment

  1. fmadera
    fmadera ·

    geuzenpop in Enschede was ook leuk ...

More Interesting Articles