Neem je Fisheye mee zwemmen dankzij de Submarine!

De Lomography Fisheye camera’s zijn duidelijk publieksfavorieten. Ze zijn zelfs bijna perfect te noemen. Bijna, want ze zijn helaas niet waterdicht. Gelukkig is voor dit probleem een oplossing.

Credits: cornborn

Degene van jullie die een Fisheye camera hebben, of het nu de Fisheye No.1 of Fisheye No.2 is, zullen het waarschijnlijk met me eens zijn dat deze camera’s een zeer verslavende werking hebben. Ze maken foto’s zo leuk dat je ze overal mee naartoe wil nemen: feestjes, saaie vergaderingen, road trips, onder de douche… Het enige probleem is dat ze niet waterbestendig zijn. Gelukkig kun je hiervoor de hulp inschakelen van de Fisheye Submarine.

De Submarine is een fantastisch omhulsel voor je Fisheye No.1 of No.2. Hij is gemaakt van doorschijnend plastic met een rubberen afsluiting en hij houdt je Fisheye droog tot een diepte van twintig meter. Het beste eraan is, dat hij niets verandert aan de kwaliteit van je geliefde Fisheye! De foto’s komen er net zo scherp uit.

Credits: cornborn

Iedereen die een Fisheye camera heeft, zou ook een Submarine moeten hebben. Het maakt je camera nòg leuker!

De Fisheye Submarine stuwt je Fisheye camera naar grote hoogten, of moeten we zeggen dieptes? Deze waterbestendige case werkt met zowel de Fisheye One als de Fisheye No. 2. Koop je eigen Fisheye Submarine en ga kopje onder!

written by cornborn on 2011-08-08 #gear #underwater #submarine #review #housing #accessory #lomography #netherlands #fisheye #nederland #dutch #waterproof #holland #user-review #requested #nld #recensie #onderwater #hoesje #aangevraagd
translated by marissa

More Interesting Articles