Terugblik: Spelen met Diana F+ lenzen in Hyde Park

Met slechts een simpele draai en een klik kan je je Diana F+ foto’s transformeren met één van de verschillende afneembare plastic lenzen… er zijn er vier om uit te kiezen! Zeven gelukkige lomografen kregen de kans om ze allemaal uit te proberen op tijdens de workshop in Hyde Park!

Na een korte Diana F+ inleiding in de winkel stapten we de zinderende zon in om in Hyde Park rond te gaan zwerven. We schoten met de ultra indrukwekkende Super Wide 38mm groothoeklens …

De Super-wide + Fisheye lenzen gooien hoge ogen!

… en pakten uit met de prachtig heldere Fisheye, die je een geweldige hoek van 170 graden geeft.

Daarna werd even alles dromerig en geheimzinnig met de zachte Telephoto lens

Zoom in!

… en we rondden ons avontuur af door innig te knuffelen met de Close-up lens, een lens waarmee je tot op 15 cm afstand van je onderwerp kan komen!

Kijk ons eens intensief tijgeren door het gras!

Als je houdt van leven door een plastic lens, dan heb je echt iets gemist! Blijf op de hoogte, meer Diana F+ lens workshops volgen binnenkort!

Lomography Gallery Store Soho
3 Newburgh Street, London W1F 7RE
sohostore@lomography.com
02074341466

Volg ons, wordt onze vriend, check in en doe mee!
LOMOHOME
FACEBOOK
TWITTER
FLICKR
FOURSQUARE

De Diana F+ geeft een nieuwe draai aan de klassieke jaren ‘60 cult camera. Famous for its dreamy and soft-focused images, De Diana F+ is beroemd om zijn dromerige soft-focus beelden en heeft nu veel extra functies, zoals de mogelijkheid om panorama’s en pinhole shots te schieten. Verkrijgbaar in onze Online Shop.

written by golfpunkgirl on 2011-08-08 #news #park #fun #workshop #soho #sun #lenses #london #uk #dianaf #netherlands #diana-f #nederland #dutch #holland #hyde-park #zon #engeland #londen #verenigd-koninkrijk #lenzen #vk
translated by pinkpix

More Interesting Articles