Creatief met je negatief

Wilde je altijd al een grote bos krullen, zelfs als het alleen maar een pruik is? Heb je ooit moeite gehad met de keuze voor een uniek haarstuk? Of wilde je al heel lang een unieke outfit voor die ene speciale gelegenheid? Misschien zijn je negatieven een oplossing.

Als je al mijn vragen met JA hebt beantwoord dan hoef je alleen maar je oude filmrollen tevoorschijn halen en ze in je haar te rollen. Zoals hier…

Marieta Subong, bekend als Pokwang, staat bekend om haar grappige acties, extravagante outfits en hoofdtooien en hoeden. Ze is de gastvrouw van de Fillipijnse middagshow Happy Yipee Yehey en onlangs verscheen ze daar met dit unieke kapsel. Fantastisch om te zien!

Deze geweldige tip moest ik gewoon delen, speciaal voor de mensen die van styling en coole kapsels houden. Dit is een heel vindingrijke en creatieve manier om filmnegatieven te gebruiken. Hergebruik en recycle! Veel plezier!

written by miniminimo on 2011-08-08 #gear #tutorials #art #film #negatives #costume #kunst #films #tipster #netherlands #nederland #dutch #holland #headdress #quickie-tipster #outfit #headgear #haar #nld #headpiece #hair-piece #headwear #negatieven #hoofddeksel #haarstuk #pruik #haardracht #kostuum #hoofdttooi #extravangant
translated by pinkpix

More Interesting Articles