Diana Mini + Kleurenflits + Redscale XR

Een paar weken terug was ik bij de onthulling van ‘La Sardina’ in mijn mooie land: Chili. De release-party was georganiseerd door mensen van Lomo Chili, en met een wedstrijd won ik een rolletje Lomogaphy Redscale XR 50-200. Ik kon niet wachten om het te gebruiken en de resultaten te zien!

Credits: narkalen

Toen ik thuis kwam, bekeek ik mijn post en daar was ze; mijn nieuwe
Diana Mini. Ik was superblij, want ik had twee nieuwe geweldige dingen: nieuwe film en een nieuwe camera.

Ik laadde mijn camera met de nieuwe film, om vervolgens non-stop te schieten. Ik was zo enthousiast dat ik de flits gebruikte met de kleurenfilters, ik elke keer de focus controleerde voor ik een foto nam, etc.

Nieuwsgierig naar het resultaat ging ik naar mijn favoriete lab om de film te laten ontwikkelen. Het resultaat was helaas teleurstellend: alles was donker, de dubbele belichtingen waren verkeerd uitgevallen, halfframe foto’s waren vreselijk, de kleur van de film overheerste de kleur van de flits en alles had gewoon echt, echt verkeerd uitgepakt.

Check de resultaten:

Redscale XR 50-200

Nou, wat kan ik zeggen over deze tipster? Lieve lezer, gebruik alsjeblieft nooit gekleurde gelfilters en een Lomography Redscale rolletje tegelijkertijd. De resultaten vielen me vies tegen, misschien omdat ik vergat dat ik 100 ISO film gebruikte en de flitser van de Diana Mini niet genoeg was, misschien was de film ongeschikt voor wat ik ermee wilde doen, ik zal het nooit weten. Kortom, ik zal blijven proberen om foto’s te nemen met de Diana Mini, maar ik beloof hierbij plechtig dat ik nooit meer gebruik maken van een redscale film.

written by narkalen on 2011-08-08 #gear #tutorials #redscale #santiago #100 #400 #experiment #tipster #rood #flash #lomography #200 #netherlands #nederland #dutch #holland #chili #roze #diana-mini #bier #quickie-tipster #cerveza #xr #rollo #groen #nld #flits #chela
translated by pinkpix

More Interesting Articles