...en de winnaar van de Funki in the city rumble is...

2

Funki foto’s uit funki cities – daar waren we naar op zoek. En guess what, 107 funki foto’s kregen we voor onze kiezen. Hard to pick a winner, maarrrr….het is gelukt. Lees gauw verder!

Keep in funki! Dat is de slogan van onze vrienden van Funkimag. Bij deze fotowedstrijd draaide het allemaal om Funki snapshots van funki plekjes, moves en acties in jouw funki city. Met 107 inzendingen van funki lomografen is de rumble met vlag en wimpel geslaagd. Dank jullie allemaal! Maar de grote vraag is natuurlijk…. wie o wie gaat er met die felbegeerde hoofdprijs – de Sprocket Rocket – en de gratis kaarten voor Appelsap vandoor? Hier zijn de 3 terechte winnaars op een rijtje:

Hoofdprijs – Marloes Mol

2e prijs – Lara Jansen

3e prijs – Thijs Drumont

Gefeliciteerd! De Funkimag crew zal asap contact met jullie opnemen.

Keep it funki en Lomo on!

De Sprocket Rocket is de eerste groothoek camera volledig gewijd aan de sprocket gaatjes. En met de twee draaiknoppen zijn meervoudige belichtingen gemakkelijker dan ooit! Maak waanzinnige creaties met deze groothoek master! Check de Sprocket Rocket in onze Online Shop!

written by mrmaart on 2011-07-29 #news #winners #netherlands #nederland #dutch #nld #wedstrijd #funkimag #funki #winnaars #dutch-niederlande #funki-in-the-city

2 Comments

  1. seraphinne
    seraphinne ·

    Gefeliciteerd! Ziet er allemaal heel gaaf uit!

  2. mloesm
    mloesm ·

    Yeah, thanks! :D

More Interesting Articles