Een baby voor een auto!

1

Omdat we dol zijn op kinderen en op Rusland, willen we dat jullie in de voetsporen treden van de inwoners van Ulyanovsk, Rusland. Op 12 september krijgen zij een dag vrij van werk om een heuse babyboom te creeëren! Lees verder voor meer informatie over onze nieuwe wedstrijd met geweldige prijzen – waaronder een heuse Russische familiebus!

Credits: bdcelio

Inspiratie

Nee, we hebben het idee voor deze wedstrijd niet uit onze duim gezogen, soms is de waarheid gewoon zo bizar dat je het zelf niet had kunnen verzinnen. Het verhaal gaat als volgt: de Russische gouverneur Sergei Morozov had een probleem. In 2007 bleken de geboortecijfers in zijn provincie drastisch gedaald te zijn, en van die goede oude familiewaarden was weinig meer over. Wat doe je dan?

Juist, je roept 12 september uit tot “Familie Contact Dag”, in de volksmond beter bekend als “Conceptie Dag”. Wat deze feestdag precies inhoudt, mogen jullie zelf raden… In ieder geval bleek op 12 juni, negen maanden later, het aantal inwoners behoorlijk te zijn toegenomen.

De wedstrijd

Goed, maar wat heeft dit te maken met fotografie, en met jou? Wel, om de geboorte van ons gloednieuwe baby, de Russia Day Lomo LC-A+ te vieren, hebben we een compleet gestoorde wedstrijd bedacht. Leg je kalender maar weg, dit is géén 1 april grap! Dit willen we dat je doet:

 1. Maak een romantische, analoge foto van jou en je liefje en voeg die aan deze pagina toe voor 30 september. Bij de beschrijving van de foto moeten zowel jouw voornaam als de voornaam van je geliefde staan!
 2. Doe je ding. Natuurlijk kan je je amoureuze avonturen nog spannender maken door er foto’s van te nemen, maar wat je ook doet, post die vooral niet hier: sommige dingen moeten gewoon privé blijven. Zien we toch blote lichaamsdelen op je foto, dan word je meteen gediskwalificeerd!
 3. Als je harde werken negen maanden later op 12 juni resulteert in een blije lomo-baby, maak dan een foto van je pasgeboren kindje, scan zijn of haar geboortecertificaat en voeg beiden aan deze pagina toe.

De grote prijs

Als jouw Russia Day lomobaby als eerste wordt geboren op 12 juni 2012 en je hebt je aan de wedstrijdregels gehouden, dan win je onze grote prijs: een enige echte, unieke Russische familiebus! Woon je niet in Rusland? Geen probleem, we zorgen dat de bus bij je thuis bezorgd wordt!

Doe niet aan deze wedstrijd mee omdat je een bus wilt winnen. Doe alleen mee als jij, een verantwoordelijke volwassene, van je partner houdt en al plannen had om samen kinderen te nemen. Lees het volledige wedstrijdreglement op onze Russia Day Microsite

Geen kinderwens? Ook voor jou hebben we een mooie prijs!

Ook als je je (nog) niet wilt voortplanten hebben we een mooie prijs in de aanbieding. Maak ook een analoge foto van jou en je lief en voeg die aan deze pagina toe voor eind september. De drie foto’s die we het mooist vinden, maken kans om een unieke Russische scooter te winnen. Zorg ervoor dat je foto er echt uitspringt!

De winnaars worden bekend gemaakt na 12 juni 2012. Het tweede en derde stel dat op die dag een kind krijgt, heeft voorrang op de scooter prijs boven die kandidaten die slechts een foto hebben ingezonden. Lees het volledige wedstrijdreglement op onze Russia Day Microsite

Lees het volledige wedstrijdreglement op onze Russia Day Microsite voor je besluit mee te doen aan de wedstrijd

Regels:

 • Film/camera Type: alle analoge foto’s die niet digitaal bewerkt zijn.
 • Upload limiet: 10 foto’s
 • Minimale afmetingen: inzendingen moeten minimaal 768px hoog of breed zijn.
 • Meta data moet compleet zijn (camera, film, lokatie & 3 tags)
 • De wedstrijd loopt af op 12 juni om 23:59 GMT/UTC.

Op zoek naar liefde? Doe dan mee aan onze droom-date wedstrijd Misschien vind je wel iemand met wie jij samen die Russische familiebus kan winnen!

Wil jij de gloednieuwe Lomo LC-A+ Russia Day Limited Edition Camera hebben? Koop ‘m dan nu in de shop

2011-07-25 #news #competition #rumble #car #scooter #lomography #netherlands #lc-a #nederland #dutch #holland #special-edition #conception-day #nld #russia-day
translated by marije

One Comment

 1. latinakaasje
  latinakaasje ·

  haha geniaal!

More Interesting Articles