Geef je op voor een droom-date!

2

Ben jij een hopeloze romanticus? Wil je graag meedoen aan onze Baby voor een auto wedstrijd, maar heb je geen geliefde om die baby mee te maken? Wij sturen een gelukkige lomograaf op een heuse droom-date. Mee doen? Lees gauw verder!

Credits: bxlomo

Om de geboorte van onze Limited Edition Russian Day Lomo LC-A+ te vieren, presenteren we een liefdevolle liefdeswedstrijd speciaal voor jullie! We hebben een budget van 250 euro en nu willen graag van jullie weten hoe je dat geld uit zou geven op je ultieme droom-date met dat leuke meisje of die knappe jongen die je al eeuwen uit wil vragen. Schrijf een blog waarin je tot in detail uitlegt wat je graag zou doen op je afspraakje en hoe je het geld zou uitgeven. Vervolgens post je de link op deze pagina, en het idee dat we het allerleukst vinden, wint het geld om de droom-date werkelijkheid te laten worden!

Geen idee wie je mee moet nemen op je afspraakje? Post dat dan ook in de comments, wie weet wil een lomograaf bij jou in de buurt wel gezellig met je mee!

Om je een beetje een idee te geven van wat we precies in je blog willen lezen, vind je hieronder een voorbeeld.

Beste meneer en mevrouw Lomography,
Ik zou heel erg graag deze droom-date wedstrijd winnen zodat ik mijn vriendinnetje kan verrassen met ons 1-jarig jubileum. Ik zou de 250 euro als volgt uitgeven:

 • Een etentje in een Italiaans restaurant – 50 euro
 • Bioscoopbezoek – 20 euro
 • Romantisch boottochtje – 30 euro
 • Naar een pretpark – 20 euro
 • Fles champagne en hapjes ’s avonds laat in het hotel – 30 euro
 • Een nachtje in een hotel – 100 euro

TOTAAL: 250 euro

Met vriendelijke groet,

Lomo Love

P.S Jullie kunnen natuurlijk vast wel iets verzinnen dat creatiever en meer romantisch is dan ons voorbeeld. Dus klim in de pen en overdonder ons met je romantische suggesties!

Wil jij de gloednieuwe Lomo LC-A+ Russia Day Limited Edition Camera hebben? Koop ‘m dan nu in de shop

written by tomas_bates on 2011-07-25 #news #competition #rumble #lc-a #russia #day #lomography #netherlands #nederland #dutch #holland #nld #liefde #wedstrijd #droom-date
translated by marije

2 Comments

 1. lindasimone
  lindasimone ·

  Ik zou best graag deze wedstrijd willen winnen, kijk voor mijn inzending op deze blog.
  www.lomography.com/homes/lindasimone/blog/5408-mijn-droom-d…

 2. junkie81
  junkie81 ·

  Ik heb mijn droomdate hier beschreven: www.lomography.com/homes/junkie81/blog/6041-mijn-droomdate - En ik ben op dit moment 'vrij-gezellig'. :D

More Interesting Articles