Gemakkelijk en snel 'splitzen' met je vingers!

Ben je je LCA-splitzer voor de zoveelste keer vergeten of kwijt? Of wil je gewoon snel handelen waardoor je geen tijd hebt om eerst je splitzer te zoeken en op je lens te schuiven? Vanaf nu is dat probleem opgelost. Je hebt niet altijd een splitzer nodig om je foto te verdelen. Je kunt ook gewoon je vingers gebruiken!

Gebruik één van je vingers over het gedeelte van de lens waar je geen gebruik van wil maken. Ik heb het een keer eerder geprobeerd toen ik de splitzer thuis had laten liggen en het werkte bijzonder goed. Je moet alleen wel opletten dat je de lens zelf niet aanraakt, maar dit zou met de L-CA geen probleem moeten zijn omdat de lens aan de binnenkant van de behuizing zit. Soms krijg je wel een beetje een rode/bruine tint op je foto, vooral wanneer je in fel licht fotografeert. Dit komt volgens mij omdat je huid het licht dan reflecteert of een beetje doorlaat.

Alle bovenstaande foto’s heb ik met behulp van mijn vingers ‘gesplitzt’.

Veel plezier met het splitzen!

De Lomo LC-A+ staat wereldwijd bekend om zijn geweldige functies: automatische belichting, uitgebereide ISO-instellingen en de mogelijkheid om meervoudige en lange belichtingen te maken. Koop nu je eigen Lomo LC-A+!

written by jennson on 2011-07-25 #gear #tutorials #splitzer #lc-a #camera #tipster #finger #netherlands #nederland #dutch #holland #splitz #nld #lc-w #mx-double #verdelen #vinger
translated by marissa

More Interesting Articles