Herken je fotorolletje!

Een kleine, snelle tip waardoor je je fotorolletje kunt herkennen.

Wanneer ik een dagje weg ga of gewoon een Lomowandelingetje maak, neem ik meestal superveel filmrolletjes mee. Ik vind het alleen wel het fijnst om ze gewoon bij elkaar op te bergen. Om verwarring te voorkomen en om gemakkelijk te onthouden welke rolletjes ik al gebruikt heb, bedacht ik dit systeem:

Deze kleine en kleurrijke stickers helpen me altijd om mijn fototas overzichtelijk te houden. Ik neem een stripje van de stickers mee en plak ze bovenop de rolletjes, zodat ik weet welke rolletjes ik al gebruikt heb. Ik vind ze ook erg handig omdat je er kleine aantekeningen op kwijt kan. Hierdoor onthoud ik ook beter wat er met de rolletjes moet gebeuren. Zo schrijf ik er wel eens ‘x-pro’ en de initialen van een Lomo-maatje waarmee ik een rolletje uitwissel en voor wie dus het rolletje bedoeld is op.

Volgens mij zijn ze overal wel te koop. De mijne komen in ieder geval van de afdeling bureau-accessoires van een warenhuis.

written by miss_maha on 2011-07-25 #gear #tutorials #film #35mm #tip #sticker #note #tipster #roll #canister #lomography #netherlands #nederland #dutch #holland #quickie-tipster #marking #nld #rolletje #markeren #fotorolletje
translated by marissa

More Interesting Articles