Superia 200 voor de SuperSampler: Superveel plezier!

Op de één of andere manier gebruikt mijn vriendin deze film àltijd. Of ze nou op vakantie is of met mij tijd aan het verspillen is, ze heeft deze klassieke film altijd in haar SuperSampler. Een superleuke film: de Fuji Superia 200!

Ik weet niet waarom ze altijd deze film voor haar SuperSampler koopt.

Laten we eens kijken naar haar SuperSampler foto’s van haar vakantie!

Malaysia
Bali 1
Bali 2

Fuji Superia 200 is makkelijk te krijgen in Indonesië. Als je naar het Photo Lab of de Film Shop in Bandung of Jakarta gaat, zal je deze klassieke film zeker tegen komen.

Zoals je in de fotoreeks hierboven kan zien, zijn de Fuji Superia 200 en de Supersampler een perfecte combinatie! Een klassieke film voor de koningin van de multilens, met als resultaat foto’s met klassieke kleuren! Ik hou echt van die kleuren! Het is alsof je door het SuperSampler boek bladert en al die mooie foto’s bekijkt. Sommige zeggen dat klassiek het beste is wat er is en deze keer ben ik het er helemaal mee eens! Deze klassieke film is de beste optie als je een geweldige, maar ook betaalbare kleurenfilm zoekt.

De SuperSampler, de koningin van de multi-lens cameras, is nu verkrijgbaar in blauw. Ze zet 4 achtereenvolgende panorama foto’s op een enkele 35mm foto vol met actie! Zie alle SuperSampler kleuren en versies in onze winkel!

written by adi_totp on 2011-07-25 #gear #film #review #adi_totp #lomography #fuji-superia-200 #user-review #requested #2011
translated by marissa

More Interesting Articles