De foto's in mijn hoofd

Wat gebeurt er als je silhouetten in je multiple exposures gebruikt?

Op een mooie dag was ik op pad met mijn schattige kleine gele Holga. Ik wandelde langs het strand, op zoek naar leuke dingen om te fotograferen. Het was extreem zonnig die dag – een perfecte dag om foto’s te maken. Maar toen kreeg ik een idee: wat als ik de zon nou eens zou bedekken voor ik aan het schieten sloeg?

Daarna bedacht ik me om dat te combineren met multiple exposures. Ik zette mijn pet af, hing die aan een boom, richtte de camera op mijn gezicht en drukte op de sluiterknop. En zo maakte ik de foto’s waar nu zoveel mensen dol op zijn!

Ik was dolenthousiast toen ik de ontwikkelde foto’s bij het lab ging ophalen. Ik hoopte dat het resultaat fantastisch zou zijn – en dat was het ook!

Nu is het jullie beurt om deze techniek toe te passen. Een speciaal project, dat we “De foto’s in mijn hoofd” noemen.

Ga met je rug naar de zon toe staan en maak een foto van jezelf. Draai de film niet door, maar maak nog een foto – dit kan van alles zijn dat je op dat moment interesseert.

Misschien een foto van je geliefde waar je constant aan denkt? Wedden dat hij of zij wegsmelt bij het zien van het resultaat?

Misschien heb je wel heel veel dingen aan je hoofd – dan maakt het natuurlijk niet uit wat je vastlegt.

Ook op een Lomowall zien deze foto’s er geweldig uit.

Ik ben benieuwd naar jullie foto’s!

written by kiwikoh on 2011-07-14 #lifestyle #silhouette #multiple-exposure #netherlands #nederland #dutch #holland #nld #foto-s-in-mijn-hoofd #speciaal-project
translated by marije

More Interesting Articles