De witte Diana F+ flitser

Een review van de prachtige witte flitser van de Diana F + camera.

De Colette was de tweede Diana F+ die ik heb gekocht (ik hou van stippen!). Guess what – hij kwam met een prachtige witte flitser!

Dus wat voor nieuwe functies heeft de White Diana F+ Flash meer t.o.v. de orginele flitser, of zijn er andere wijzigingen? Helemaal niets, maar dat is helemaal niet erg want de Diana’s flash is eigenlijk al bijna perfect!

De flitser is opvallend mooi, verblindend krachtig, lichtgewicht en wordt geleverd met de color gels zodat je kunt color-splashen.

Mijn partner vond de witte flits zo goed matchen met zijn LC-A+ dat hij er een voor zichzelf kocht om zijn Colorsplash Flash te vervangen!

Zoals we allemaal weten hebben de Diana camera’s veel licht nodig. Gelukkig levert flitser voldoende licht. Hier zijn enkele recente Instax + flash foto’s:

Lomography en de Parijse boutique Colette presenteren deze limited edition Diana F+. De camera is bedekt met de blauwe stippen waar Colette om bekend staat en wordt geleverd met een uniek boek geïnspireerd door het vrouwelijk perspectief – Dianalogues No. 1 “Through A Woman’s Lens.”

De Diana F+ Colette is tot stand gebracht door een samenwerking tussen Lomography en een in Parijs gevestigde boutique. De camera is bedekt met de blauwe stippen waar Colette om bekend staat en heeft alle functies van de orginele Diana F+. Bekijk deze en alle andere Diana Clones hier!

written by tomato_juice on 2011-07-20 #gear #review #white #f #accessory #flash #lomography #diana-f #nederland #dutch #holland #user-review #requested #nld
translated by irisvanbeekum

More Interesting Articles