SuperSampler: The Super Camera!

Eigenlijk heeft deze super kamera geen introductie meer nodig. Ja, ik heb het over de koninging van de multi-lens camera’s – de SuperSampler!

In 2009 kocht ik de SuperSampler camera voor mijn vriendin als verjaardagscadeau. Ik koos de blauwe omdat het haar favoriete kleur is en nu is het onze favoriete kleur geworden. Oke, genoeg over de kleur.

Laten we eens wat actie zien! We weten allemaal dat we super enthousiast zijn over de comeback van de MiniMovies. Want daar draait het allemaal om bij deze camera. Heb je hem nog niet op je plank staan? Beter bestel je hem snel want het is tijd voor actie!

Perfect voor portretten!

Ik heb wat foto’s geschoten van een Volkswagen! Super-VW!

Een tip voor jullie allemaal – probeer de SuperSampler eens met een Redscale film!
SuperRedSampler!

Voor de vlammende jagers, de SuperSampler geeft je SuperFlares! Check dit:

Of wil je liever classic zwart/wit foto’s? The SuperSampler zegt “Yes, I can do it!!”

Maar nog beter – de dia films. Dat is de perfecte match met de supersampler. Wie houd nou niet van ze? Hier onder heb ik de beroemde Agfa Precisa CT ISO 100 gebruikt. Oh yes! Super Leuk!

Super Bali!

Dus, waar wacht je nog op? Het is al zomer, dus bestel hem gauw en heb een super zomer met je Supersampler!

De SuperSampler, de koningin van de multilense camera’s – nu ook in blauw. Schiet vier opeenvolgende panoramafoto’s op één 35mm actiefoto. Bekijk alle SuperSampler kleuren en designes in onze Shop!

written by adi_totp on 2011-07-20 #gear #review #adi_totp #lomography #supersampler #nederland #dutch #holland #film-camera #user-review #requested #2011 #nld
translated by irisvanbeekum

More Interesting Articles