Ode aan mijn vader

Een man die op zijn 64e lijkt alsof hij een vijftiger is, die elke dag met zijn motor naar het werk gaat, en die kan karaoke-en zoals niemand anders dat kan – die verdiend een ode.

René Boscio Babilonia
Leeftijd: 64
Beroep: Verzekeringsagent
Hobby: Motorrijden en karaoke

Mijn vader is een geweldige man. Hij is het soort vader die altijd lacht als hij je ziet, die er altijd voor je is als je hem nodig hebt, of het voor een zwaar voorwerp is dat getild moet worden of voor benodigde inspiratie is voor je creativiteit. Hij is een vader die ervoor zorgt dat iedereen weet dat jij zijn zoon bent, en dat jij daarom speciale aandacht verdient. Hij is een vader waar al je vrienden bij in de buurt willen zijn, omdat zij zich er cooler door voelen dan ze eigenlijk zijn. Hij is een vader die het belangrijk vindt hoe jij over hem denkt.

Hij is een vader die op de grond gaat liggen om met zijn kinderen te spelen, die met een bodyboard in het zwembad springt, en je leert fietsen. Hij is een vader die alles wat hij weet doorgeeft aan zijn kinderen in de hoop dat ze op een dag beter zullen zijn dan hij is. Hij is een vader die er geen probleem mee heeft om zijn geliefde oude Nikon N6006 analoge camera aan je te geven omdat je onlangs geïnteresseerd bent geraakt in analoge fotografie. Hij is een vader waarvan je foto’s mag maken zodat je kan leren fotograferen.

Hij is een vader die je wakker maakt door de grootste rock’n’roll hits uit de jaren ’50 en ’60 te zingen. Hij is een vader die na 25 jaar huwelijk nog steeds verliefd is op je moeder, en het erg belangrijk vindt om zijn gezin met liefde bij elkaar te houden. Hij is een vader die de hele wereld wel zou willen hebben, maar die mijn vader is, en ik zou hem voor geen goud willen inruilen.

written by reneg88 on 2011-07-15 #lifestyle #film #puerto-rico #lomography #nederland #dutch #holland #fotografie #reneg88 #vader #vakantie #pap #nld #analoog #analoge-levensstijl
translated by rrrauw

More Interesting Articles