Tori Amos Inspiratie Wedstrijd - Rome

Audrey Hepburn verblindde de wereld met haar Roman Holiday, en nu willen die van jullie ervaren! Stuur je foto’s in geïnspireerd door de vele kanten van de stad en misschien win jij wel één van die mooie prijzen!

Rome heeft een reputatie als één van de meest bekende artistieke centra in de wereld. Michelangelo’s plafond straalt in de Sixtijnse kapel, geschiedenis en heiligheid gonzen over het Sint-Pietersplein in Vaticaanstad, renaissance en barokke architectuur vullen de straten en de Trevifontein symboliseert kracht en leven. Oh, en natuurlijk is Rome ook de thuisbasis is van de meest verse pasta’s, kazen en wijnen die je smaakpapillen maar kunnen wensen!

Ben jij de nieuwe Fellini? Stuur dan je foto’s in die het beste de stad Rome belichamen. Onthoud: De foto’s hoeven alleen geïnspireerd te zijn door de stad. Ze hoeven niet in de stad zelf genomen te zijn.

Lees hier meer over de wedstrijd.

Prijzen:
1 hoofdprijswinnaar, gekozen door Tori Amos zelf, zal ontvangen:

9 overige winnaars zullen ontvangen:

Details:

  • Film/Camera type: Elke analoge foto die niet digitaal bewerkt is. Denk aan het thema!
  • Na bekendmaking moeten de winnaars de bestanden in een hoge resolutie inzenden om te laten drukken
  • Inzendlimiet: 5 afbeeldingen
  • Minimale foto afmetingen: Inzendingen moeten minstens 768px in de breedte of de lengte zijn. Je moet een afbeelding in hoge resolutie beschikbaar hebben

written by cruzron on 2011-07-18 #news #competition #rome #tori-amos #netherlands #diana #nederland #dutch #holland #muziek #nld #wedstrijd
translated by isabelle0107

More Interesting Articles