Tori Amos Inspiratie Wedstrijd - Los Angeles

Klaar voor je close-up? De geesten van Hollywood heten je welkom het heuvelachtige toevluchtsoord dat Los Angeles heet! Laat ons je foto’s zien geïnspireerd door de prachtige bezienswaardigheden van Los Angeles!

Het is de thuisbasis van de filmindustrie, maar LA heeft ook dromerige landschappen, zoals het schilderachtige uitzicht op de top van Griffith Park, diepblauwe oceaangolven in Santa Monica, de nog steeds voelbare hippiegeschiedenis in Venice Beach en natuurlijk het onmiskenbaar sterke zonlicht. Palmbomen steken ver boven de snelwegen uit, op Sunset Boulevard werden en worden grote namen uit de rock n’ roll gelanceerd, de beroemde Rodeo Drive schittert van de mooiste boutiques en Silverlake is de hot-spot voor zowel beroemde kunstenaars als hun beginnende, arme collega’s. Dus pak je camera en gedraag je als een heuse LA paparazzi!

Stuur je coolste foto’s in waarvan jij vind dat ze het best deze stralende stad representeren. Onthoud: De foto’s hoeven alleen geïnspireerd te zijn door de stad. Ze hoeven niet in de stad zelf genomen te zijn. Lights, camera, action!

Lees hier meer over de wedstrijd.

Prijzen:
1 hoofdprijswinnaar, gekozen door Tori Amos zelf, zal ontvangen:

9 overige winnaars zullen ontvangen:

Details:

  • Film/Camera type: Elke analoge foto die niet digitaal bewerkt is. Denk aan het thema!
  • Na bekendmaking moeten de winnaars de bestanden in een hoge resolutie inzenden om te laten drukken
  • Inzendlimiet: 5 afbeeldingen
  • Minimale foto afmetingen: Inzendingen moeten minstens 768px in de breedte of de lengte zijn. Je moet een afbeelding in hoge resolutie beschikbaar hebben

written by cruzron on 2011-07-18 #news #competition #los-angeles #tori-amos #netherlands #diana #nederland #dutch #holland #muziek #nld #wedstrijd
translated by isabelle0107

More Interesting Articles