Tori Amos Inspiratie Wedstrijd - Amsterdam

Zet de rode lichten aan! Nederlands meest opvallende stad is natuurlijk Amsterdam! Laat ons je foto’s zien, geïnspireerd door de prachtige bezienswaardigheden van Amsterdam!

WMet zijn weelderige landschappen en sprankelend water is Amsterdam de thuisbasis van de sexy rosse buurt, grote warenhuizen zoals De Bijenkorf (maar ook kleine speciaalzaken), kleinkunst en het Anne Frank Huis (tegenwoordig een museum) op de Prinsengracht. Modeontwerpers Viktor & Rolf en G-Star zijn gevestigd in deze vrije stad, en Amsterdam is ook bekend om zijn fietscultuur. Het Museumplein biedt een overvloed aan cultuur, geschiedenis en beeldende kunst. Café’s bieden heerlijke Nederlandse kazen, koekjes, pannenkoeken en frietjes (en natuurlijk bepaalde populaire rookwaren). Op het Leidseplein en Rembrandtplein vind je de meest populaire en diverse uitgaansgelegenheden, terwijl de verschillende kanalen een rustige sfeer uitstralen. Deze vredige en stimulerende Europese stad biedt vele interessante fotografische mogelijkheden.

Wij willen dat je je mooiste analoge foto’s inzendt waarvan jij vindt dat ze de glorie van Amsterdam perfect uitbeelden. Onthoud: De foto’s hoeven alleen maar geïnspireerd te zijn door de stad. Ze hoeven niet in de stad zelf genomen te zijn.

Lees hier meer over de wedstrijd.

Prijzen:
1 hoofdprijswinnaar, gekozen door Tori Amos zelf, zal ontvangen:

9 overige winnaars zullen ontvangen:

Details:

  • Film/Camera type: Elke analoge foto die niet digitaal bewerkt is. Denk aan het thema!
  • Na bekendmaking moeten de winnaars de bestanden in een hoge resolutie inzenden om te laten drukken
  • Inzendlimiet: 5 afbeeldingen
  • Minimale foto afmetingen: Inzendingen moeten minstens 768px in de breedte of de lengte zijn. Je moet een afbeelding in hoge resolutie beschikbaar hebben

written by cruzron on 2011-07-18 #news #competition #tori-amos #amsterdam #netherlands #diana #nederland #dutch #holland #muziek #nld #wedstrijd
translated by isabelle0107

More Interesting Articles