La Sardina: past prima in de familie

Hoe presteert de La Sardina als je alleen maar thuis zit en tijd doorbrengt met je gezin?

Behalve dat het een leuke camera is, vroeg ik me af wat de camera kan als ik thuis vast zit zonder al te veel onderwerpen om foto’s van te maken … en natuurlijk was het gebrek aan een natuurlijke lichtbron (de zon!) een probleem. Met een rolletje van 400 ISO en de schattige flash op stand-by werd het toch nog een zonnige dag!

Na dit eerste rolletje, ben ik er vrij zeker van dat de “La Sardina”: http://shop.lomography.com/cameras/la-sardina-cameras zelfs in de buitenlucht op een gemiddelde zonnige dag kan worden gebruikt met de flitser (als invulflits). Zolang je maar de melkachtige diffuser kap op de flitser hebt zitten. Het helpt stukken in te vullen waar Meneer Zon het niet zo goed doet, zonder de foto’s te overbelichten. Oh … zet ook de flitser op de 1/8 instelling als je je onderwerp van dichtbij schiet.

Dat de La Sardina slechts twee afstand-instellingen heeft maakt het ook een zeer snelle en handige camera voor momenten dat je het jezelf gewoon niet kunt veroorloven om het moment te verliezen. Eén draai aan de voorkant van de lens en je bent klaar om te schieten.

De brede lens helpt zeker de meeste dingen vast te leggen die je ziet (en ook die je niet ziet) … dus maak je geen zorgen: richt de camera gewoon op je onderwerp en schieten!

written by ndroo on 2011-07-18 #gear #review #lomography #provia #fujifilm #netherlands #nederland #dutch #holland #familie #sardine #400x #reis #nld #plezier #la-sardina #gebruikersmening #zwem #poel
translated by isabelle0107

Kickstarter

Bringing an iconic aesthetic to square format instant photography, the Diana Instant Square fills frames with strong, saturated colors and rich, moody vignetting. Built to let your inspiration run wild, our latest innovation features a Multiple Exposure Mode, a Bulb Mode for long exposures, a hot shoe adapter and so much more! It’s even compatible with all of the lenses created for the Diana F+ so that you can shake up your perspective anytime, anywhere. No two shots will ever be the same. Back us on Kickstarter now!

More Interesting Articles