De MiniMovies zijn terug!

Een nieuwtje waar jullie lang op hebben gewacht – de Lomography MiniMovies zijn terug van weg geweest! Lees verder om erachter te komen hoe je van al je foto’s leuke film clips maakt!

Credits: the-vnuk

Na het ontvangen van al die verzoekjes om onze MiniMovie functie te herintroduceren, konden we natuurlijk geen nee meer zeggen. Dus trek een zak popcorn open want het is zover mensen, terug van weg geweest – de MiniMovies!

Mini wat? MiniMovies geven je de mogelijkheid om toffe, filmachtige, bewegende beelden van al je foto’s te maken. Maar hoe maak je een MiniMovie? Klik gewoon op één van je foto’s die je in een MiniMovie wilt veranderen en druk op de ‘Maak MiniMovie’ knop erboven om je meesterwerk te creëren. Bekijk deze simpele video instructie om te zien hoe je jouw eerste film kunt maken:

De makkelijkste manier om MiniMovies te maken is natuurlijk door foto’s te gebruiken die gemaakt zijn met een van de Multilens camera's such as the Supersampler, Actionsampler and Oktomat – Maar natuurlijk kun je deze optie ook gebruiken met iedere willekeurige andere foto. Dus ga aan de slag en experimenteer ermee!

Post de links naar jouw MiniMovies in de comments hieronder en deel ze met de rest van de community. We zijn erg benieuwd nar jullie creaties!

written by tomas_bates on 2011-07-01 #news #multilens #oktomat #back #mini #movies #new #minimovies #supersampler #actionsampler #nederland #dutch #feature #nld
translated by dkformsma

More Interesting Articles