En ze leefden nog lang en gelukkig - Verlovingen en bruiloften in Lomographs!

“Het is ironisch om te zien hoe analoge fotografie vroeger de normaalste zaak van de wereld was en tegenwoordig een alternatieve manier van fotograferen is geworden. Digitaal is nu gebruikelijk. maar film is de radicale, funky en coole manier om je bruiloft vast te leggen.”

Lomografische foto’s van jou and je levenspartner – kan het nog romantischer? Hier vind je een paar van de meest romantische kiekjes van verschillende koppels. Geschoten door de fotografen van *Enoxx*, een bruiloftfotografieservice uit de Filipijnen.

Alex and Kathy
Angelo and Pamela
Arlo and Jay
Christian and Rhea
Robin and Windy

“Overigens schieten we niet lukraak maar doen het in Lomography stijl. Onze vrijgevochten avontuurlijke geesten zijn dol op het onvoorspelbare van Lomography foto’s, de ware essentie die gebaseerd is op willekeurige imperfecties.”

Referenties: Alle verlovings- en bruiloftsfotografie komt van Enoxx Wedding Arts website.

Stuur nu zelf je eigen verhaal met je bruiloftsfotorolletje in als een Analogue Liftestyle artikel! Bekijk ook de Gezochte Artikelen voor de maand juni.

written by basterda on 2011-07-15 #lifestyle #philippines #weddings #bruiloft #engagements #bruiloften #verloving #verlovingen #enoxx
translated by dkformsma

More Interesting Articles