Heb je ooit zwemmende nonnen gezien?

Nonnen op het strand? Serieus? Zijn we allemaal gek geworden?

Iedereen verdiend zo nu en dan een vakantie. Ook de immer toegewijde nonnen uit het Benedictine Klooster van onze kerk. Jaarlijks krijgen ze maar één weekend vrij. Ze kunnen overal naartoe gaan waar ze maar willen. Ziet eruit als een zwaar leven. Of niet dan?

In de zomer van 2009 besloten we om ze te trakteren op een weekend naar het strand met veel zeewater en zon! We namen ze mee op onze reis naar Anilao, Batangas (Filippijnen). Natuurlijk kon ik deze zeldzame kans niet voorbij laten gaan om foto’s te maken van de nonnen op het strand. Dus nam ik mijn LC-A+ mee tijdens een wandeling langs de ondiepe wateren, klik klik klik. Ik had toen nog geen Krab case, dus deed ik heel voorzichtig met mijn lievelingscamera.

Het was erg leuk om mensen in gewaden te zien zwemmen. Sommige strandbezoekers zeiden heel stiekem dat ze de nonnen op pinguïns vonden lijken. Maar gelukkig trokken de zusters zich daar niets van aan, ze hadden zoveel plezier. Vooral tijdens onze bootrit. Het viel me op dat ze volop genoten van hun vakantie en dat vond ik erg leuk om te zien.

De volgende keer dat we weer met de nonnen naar het strand gaan neem ik zeker weten mijn Krab mee : )

Een paar andere foto’s die ik genomen heb:

written by blackcoffeeandtantrum on 2011-07-07 #places #trip #anilao #batangas #location #strand #netherlands #xpro #fuji-sensia-200 #lc-a #nederland #dutch #familie #zon #nld #filipijnen #schepen #zesters #nonnen
translated by elefteria

More Interesting Articles