Toffe oude busjes

Ik vind ze te gek en kom ze overal tegen, die prachtige busjes. Zoals de Sion Bus en de Rainbow Bus.

Ik weet niet of ik er nu meer aandacht aan geef of dat oude spullen nu gewoon in de mode zijn (ze noemen het retro, geloof ik) maar ik kom ze altijd tegen – van die toffe wagens. Ze nemen me mee terug naar de fantastische jaren 60. Nouja, ik heb gehoord dat ze geweldig waren, ik heb zelf geen idee omdat ik niet bestond op dat moment. Anyays, ik vind wel al die felle kleuren geweldig!

Bij mij in de buurt zijn ze super populair die dingen. Een paar maanden geleden stond de Sheep Van altijd buiten bij mijn huis. Wie vind hem nou niet mooi?

Credits: saidseni

Deze heb ik gespot terwijl ik een lomo walk aan het maken was en op zoek was naar graffiti. De eigenaar van het busje krijgt vast korting op benzine vanwege al die smileys die zijn Rainbow Van provoceren!

Credits: saidseni

De Zion Bus stond buiten bij een reggae festival aan het strand. Heel toepasselijk.

Credits: saidseni

De Orange Van heb ik de laatste tijd vaak in mijn buurt gespot. Die gordijnen, echt geweldig. Pure ‘That 70’s show’! En zie je ook wat Calvin naast het depot doet? :D

Credits: saidseni

Geven ze je ook niet het gevoel om direct je camera’s te pakken en een road trip te gaan maken?

written by saidseni on 2011-07-07 #lifestyle #bus #lc-a #rainbow #horizon #supersampler #netherlands #dutch #holland #oud #nld-nederland #voertuig
translated by elefteria

More Interesting Articles