Londen verwelkomt de La Sardina in de haven!

Terwijl de lomography community nauwelijks klaar was met de komst van de LC-W, meerde er alweer een nieuwe camera in onze haven aan. We zijn een paar weken verder en nu alweer terug in de kelder van de coolste camera winkel in Oost Londen – omgebouwd tot een vismarkt. In de Lomography Gallery Store vieren we de lancering van de La Sardina camera, een modern eerbetoon aan de vintage Kantor Candid sardineblikje camera uit de jaren ’30.

Het was nog niet eens 07:00h in de ochtend of de feestgangers stonden al voor de deur om de nieuwe camera’s te komen bekijken. Iedereen was onder de indruk van de leuke stijl en grappige details.

Voor vanavond maakte het nieuwe lomolab een andere lekkere chemische mix dan de C-41 die ze meestal gebruiken. Een passende zeewaardige cocktail van rum en ginger bier.

De DJ’s hadden een jaren 70 thema en dan heb ik het niet alleen over de muziek. Hun inzet voor de rol werd op een ander niveau bereikt, belletjes aan hun achterwerk tot pot kapsel, ze waren volledig opgedost in de meest authentieke vintage gear.

Lomografen probeerden één van de nieuwe Sardina camera’s te winnen. Het peuterbad – het middenstuk van de stopmotion van Svala’s geweldige animatie – was omgetoverd tot een mini grabbelton game. Wie kon de winnende film canister vinden?

Met retro grooves en drankjes feesten de lomo peeps tot diep in de nacht door. En de conclusie van de nieuwe camera? Nou, volgens mij een dikke tien!

Bekijk alle foto’s van het geweldige feest (allemaal vastgelegd met de La Sardina).

written by atreyuthechild on 2011-07-07 #news #netherlands #dutch #holland #la-sardina #nld-nederland #lomo-launch-party #gallery-stoe-londen
translated by elefteria

More Interesting Articles