Diana F+ bulb modus zonder een statief!

Ja ja, we weten allemaal dat je en statief nodig hebt wanneer je de bulb modus van je camera wilt gebruiken. Maar ja, ik was lui. En het was een geïmproviseerd rolletje die ik in mijn Diana F+ had zitten, terwijl ik me verveelde en op een vriend aan het wachten was.

Dus ik moest mezelf een uur lang vermaken. Ik was alleen met mijn Diana F+, die een rolletje Kodak Elitechrome 100EB in zich had. Dus ik dacht: ‘Hey! Waarom probeer ik dit niet gewoon uit nu ik toch op zo’n geweldige plek zit?’

Ik zat bij de Singapore rivier, vlakbij het Fullerton Hotel.

Credits: awesomesther

Ik ga er niet vaak heen, maar het licht en het uitzicht ’s avonds was heel erg indrukwekkend. Dus toch maar even proberen.

Credits: awesomesther

Paar dingen die ik moet opmerken:
Je kunt PROBEREN om je handen echt stil te houden en vast te houden voor een paar seconden, zodat je rolletje niet onderbelicht zal worden.

Of je kunt proberen meerdere belichtingen te doen (ja, nog steeds in de bulb instelling). Dat is in ieder geval wat ik deed voor sommige foto’s van mij.

Ja, niet alle shots werden super mooi. Sommigen waren te wazig, maar goed. In de geest van Lomografie gewoon blijven schieten en experimenteren! :) Het blijft altijd een verrassing wat eruit komt nadat je de film ontwikkeld hebt :).

Credits: awesomesther

Lomo on!

written by awesomesther on 2011-06-28 #gear #tutorials #tipster #diana-f
translated by isabelle0107

More Interesting Articles