Trees

Tipster van de week - De ondergedompelde Fisheye

Voor een lomografisch wezen als de Fisheye is het meer dan normaal om terug te keren naar waar hij vandaan komt. Ook al heeft hij misschien een beetje een excentriek uiterlijk, hij hoort gezellig bij alle andere bewoners van de zee. We weten allemaal dat we graag dingen doen die we leuk vinden terwijl ze eigenlijk niet normaal zijn…

CREËR LICHAMEN MET DE FISHEYE SUBMARINE door christoferlann

Schiet alleen op het oppervlak van het water en je zult zien wat er boven zowel onder het oppervlak zich afspeelt. Waarschijnlijk zal het niet bij elkaar passen. Plotseling is je goed gevormde lichaam abnormaal gevormd :-)

Oh ja, je hebt zeker niets te verbergen wanneer er een Fisheye op de loer ligt en met de Submarine kan nog dieper gaan. Christoferlann liet ons zien wat er te zien is op het natte en het droge van een ronde cirkel.

Wat heb je de laatste tijd gedaan? Foto’s gemaakt neem ik aan! Wellicht heb je iets interessants gevonden terwijl je mooie lomo shots aan het schieten was. Dus waarom voeg je ze hier niet toe zodat iedereen ze kan zien!

written by christoferlann on 2011-07-07 #gear #tutorials #submarine #tipster #netherlands #fisheye-2 #dutch #holland #tipster-van-de-week #nld-nederland

More Interesting Articles