Hergebruik de Lomography verpakkingen

Gooi je verpakking niet meteen weg maar hergebruik het voor iets moois en spread the analogue love!

Dit is een zeer eenvoudig en snelle tipster en het verbaast me dat hij nog niet bestaat. Iedereen vind het fantastisch om met smart te wachten totdat je Lomography bestelling thuis arriveert. En ze komen altijd met een waanzinnige verpakking, mooie kleuren en mooie foto’s. Dus mijn snelle tipster is om postkaarten en / of bladwijzers te maken van de verpakking.

Deze keer gebruikte ik drie verpakkingen van T-shirts. Ik kon het papier gewoon niet weg gooien en dus heb ik besloten om ze uit te knippen en er negen ansichtkaarten en drie bladwijzers van te maken. Op deze manier stuur je jouw analoge liefde naar je vrienden sturen en zullen zij blij en verrast zijn zodra ze jouw kaartje op de deurmat vinden. Het grappige aan de kaarten is dat sommige een T-shirt vormig gat in zich hebben. Dus, een heel speciale kaart.

Veel plezier met het hergebruiken van de Lomography verpakkingen. Neem dus snel een kijkje in de winkel of je iets kan vinden. :)

written by mephisto19 on 2011-06-28 #gear #tutorials #art #tipster #lomography #dutch #quickie-tipster #handwerk #nld #bookmark #snelle-tipster #decoratie #verpakking-postkaart
translated by mibo

More Interesting Articles