Lomo Ringflash - mijn herboren Fisheye No.2 passie

Ik heb pas geleden een Ringflitser gekocht met mijn piggies en ook al heb ik tot nu toe nog maar 1 rolletje ermee volgeschoten – hij is nu al mijn favoriete camera accessoire!

Credits: kneehigh85

Onlangs was ik mijn interesse in de Fisheye 2 camera verloren heb ik hem maanden op een plank stof laten vangen. De voornaamste reden hiervoor is dat ik gedurende de winter terughoudend ben geweest om de interne flitser te gebruiken. Puur en alleen omdat de lens voor een donkere vlek als schaduw zorgt. Check deze foto’s:

Credits: kneehigh85

Ik begon de Fisheye weer te gebruiken maar alleen wanneer zonlicht het toeliet (een veelvoorkomend probleem voor de fotografie in het Verenigd Koninkrijk!) en ik gebruikte het nog steeds niet echt met een flits. Toen zag ik wat foto’s gemaakt met de Lomography Ringflash op een Fisheye en besloot het zelf ook te proberen. Toen ik in de Lomography online shop las dat het ook bruikbaar was met mijn ’’Diana":http://shop.lomography.com/cameras/diana-f-cameras, Holga en LC-A, was ik meteen vekocht.

Check mijn eerste resultaten!

Credits: kneehigh85

Ik ben zooooooo blij met de resultaten en kan niet wachten om de foto’s te ontwikkelen waarbij ik de flitser gebruikt heb in combinatie met mijn Holga en LC-A+. Het heeft mijn passie voor mijn Fisheye weer ontstoken en nu laat ik die camera niet meer moederziel alleen achter.

De flitser is heel makkelijk in gebruik en laad vrij snel weer op nadat je geflitst hebt. De prijs kwaliteit verhouding is in mijn optiek ook eerlijk. Je kan er prachtige portretten mee schieten waarbij je volledige controle over de belichting hebt.

Bedankt Lomography Ringflash!

Credits: kneehigh85

written by kneehigh85 on 2011-06-28 #gear #review #lomo #lomography #fisheye #nederland #dutch #accessoire #nld #kleur #gevraagd #gebruikersmening #flits #ringflits
translated by isabelle0107

More Interesting Articles